Ohjaaja, sijaisuus, Tuomarilan perhetukikeskus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Tuomarilan perhetukikeskus tarjoaa avohuollon tukitoimena perhekuntoutusta Espoolaisille lapsiperheille. Kuntouksen tavoitteena on lasten kasvuolosuhteiden turvaaminen, vanhempien tukeminen kasvatustehtävässä ja perheen omien voimavarojen vahvistaminen.

Ohjaajan työtehtävänä on vastata asiakastyön suunnittelusta, ohjauksesta ja arvioinnista sekä osallistua aktiivisesti oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen. Tehtäviin kuuluu asiakastyötä perheiden vastuutyöntekijänä sekä työryhmän jäsenenä. Työ on läsnäoloa perheen arjessa, ohjaamista, mallintamista ja tilanteiden reflektointia yhdessä perheen ja työryhmän kanssa. Meillä on käytössä erilaisia menetelmiä esim. Hoilei, MIM-arviointimenetelmä sekä paljon erilaisia perhetyön menetelmiä.

Kuntoutusjaksot suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä perheen kanssa lapsen erityistarpeet huomioiden. Työtä tehdään kolmessa vuorossa arkisin ja viikonloppuisin.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työnkuvan hyvässä työyhteisössä, jossa tukena ovat esimies ja tiimi sekä perheterapeutti ja toimintaterapeutti. Ulkopuolinen työnohjaus on säännöllistä.

Etsimme lastensuojelun ammattilaista, joka sopii osaksi innovatiivista joukkoamme ja uskoo positiivisen vuorovaikutuksen voimaan.

Työpaikan nimi: Tuomarilan perhetukikeskus
Työaika: 38 h 45 min /vko, jaksotyö
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva AMK-tasoinen tutkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään kokemustan lasten kanssa työskentelystä, ymmärrystä lastensuojelun prosesseista, motivaatiota uuden oppimiseen ja työn kehittämiseen. Lisäksi edellytetään hyvää kirjaamiskykyä ja ajokorttia.

Arvostamme kokemusta lastensuojelusta, kokemusta vauvaperheiden kanssa työskentelystä, erilaisten perhetyön tms. menetelmien osaamista sekä kielitaitoa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot