(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja siivoustyöhön
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019
Pidätkö tiimityöskentelystä? Haluatko uutta haastetta urallesi puhtaanapitoalalla?
 
Etsimme nyt OHJAAJAA SIIVOUSTYÖHÖN OULUN ALUEELLE.
 
Ohjaajana huolehdit siivoustyön päivittäisestä sujumisesta ja laadun varmistamisesta. Työtehtäviin kuuluvat varsinaisen siivoustyön lisäksi sijaisjärjestelyistä huolehtiminen ja muiden henkilöiden opastus. Avustat palveluesimiestä päivittäisissä töissä ja perehdytät uusia työntekijöitä tiimiisi. Kohteiden välillä kuljetaan autolla, joten hakijoilta edellytämme B-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta. 
Työaika sijoittuu pääasiassa klo 6-16 välille. Työsuhde on sijaisuus;1.1.2020-30.10.2020.
 
Valintaperusteissa edellytämme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Työssä on paljon käytännönläheistä työtä, suunnittelua ja ylläpitoa, joiden hoitamiseen tarvitset hyvää peruskuntoa, vastuunottokykyä sekä työtä pelkäämätöntä asennetta. Olethan myös asiakaspalveluhenkinen, reipas ja oma-aloitteinen?
 
ISS palveluilla tarjoamme sinulle turvallisen ja rehellisen työympäristön. Korostamme päivittäisessä työssämme työturvallisuutta sekä rehellisyyttä, koska haluamme, että jokainen työntekijä saa työskennellä turvallisessa sekä arvostavassa työympäristössä ja jokaisen työntekijän työpäivä päättyy hymyissä suin. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden hyvinvointia kanssamme!
 
Haluatko työskennellä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Lähetä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 3.12.2019.ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua. ISS Direct on osa ISS Palveluja. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


 - ISS on savuton työpaikka