(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja, Ruusuhaka, 2 sijaisuutta
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Ruusuhaka

Koskelanpolku 2, 01400 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 29.06.2020 tai sopimuksen mukaan - 23.08.2020


Etsimme kahta ohjaajaa vuosilomasijaisuuteen Ruusuhakaan!

Ruusuhaka tarjoaa vammaisten ympärivuorokautista palveluasumista sekä tehostettua palveluasumista 15 vakituiselle asukkaalle. Ruusuhaka sijaitsee Rekolassa ja siellä asuu tällä hetkellä kahdeksan asukasta. Pihapiiriin on rakennettu uusi rivitalo, joka tulee tarjoamaan asumispalvelua seitsemälle uudelle asukkaalle kevään aikana. Ruusuhaka tarjoaa apua ja tukea päivittäisiin toimintoihin sekä ohjausta ja hoitoa kaikkina vuorokauden aikoina. Yksilölliset asumispalvelumme ovat monimuotoisia elämänhallintaan liittyviä palveluja, esimerkiksi avustamista päivittäisissä toiminnoissa, kodinhoidossa, ruokailussa, vaatehuollossa sekä henkilökohtaisessa terveydenhuollossa. Asukkaita avustetaan ja ohjataan tarvittaessa myös kodin ulkopuolella ja heidän yksilöllisiä voimavarojaan tuetaan.

Mikäli omaat hyvä vuorovaikutus- ja tiimityötaidot, sinulla on kokemusta kehitysvammatyöstä ja olet kiinnostunut oman työsi kehittämisestä ja haluat kehittää toimintaamme, on tämä paikka juuri sinua varten! Tuo meille osaamisesi ja ideasi. 

Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme.  

Haluamme erityisasumisessa toimia edelläkävijöinä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan kokemusta, taitoja ja ideoita sähköisten työvälineiden ja esimerkiksi sosiaalisen median käyttämisestä osana työelämän ja palvelujen kehittämistä.

Löydät meidät somesta:

  • Twitter @HyvaVantaa, @vantaanvanhuus, @munvantaa, @meidanvantaa, @vantaan_hoiva
  • Instagram @vanhustenvantaa
  • Facebook Vantaan vanhusten erityisasuminen, Vantaan palvelutalot - asukkaiden näköistä elämää


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava sosiaali- ja terveysalan tutkinto tai riittävä määrä alan opintoja suoritettuna

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Love lääkeluvan suorittamisen, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Luemme eduksi: Voimassa olevan lääkeluvan ja kehitysvammatyön osaamisen

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2155,43 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä. Huom! Opiskelijalla palkkaus määräytyy osaamistason ja opintojen valmiusasteen perusteella. 

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko, jaksotyö


Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies
Karhulahti Petra
p. 043 825 80 96
petra.karhulahti@vantaa.fi
Tavoitettavissa arkisin ma-pe klo 9-14


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.