Ohjaaja, Riilahden työtoiminta
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Haemme ohjaajan sijaista Riilahden toimintakeskuksen työtoimintaan. Riilahden toimintakeskus on osa Espoon kaupungin vammaispalveluja.

Työtoiminnassa käy päivittäin noin 35 eri-ikäistä kehitysvammaista henkilöä ja työyhteisössä on viiden ohjaajan työtiimi. Ohjaajana tehtäviisi kuuluu asiakkaiden ohjaaminen, avustaminen ja tukeminen päivän aikana. Suunnittelet ja järjestät toimintaa asiakkaiden ja työtiimisi kanssa. Toimintamuotoja ovat esimerkiksi erilaiset avustavat tehtävät sekä toimintakeskuksessa että sen ulkopuolisilla työpaikoilla eli ns. työkeikoilla ohjaajan kanssa. Toiminta sisältää myös erilaisia kädentaitoja sekä puhtaanapito- ja ulkotöitä. Toimintaa ohjaavat asiakkaiden kanssa tehtävät palvelun toteuttamissuunnitelmat. Tärkeä osa työtä on yhteistyö asiakkaan perheen, asumisyksiköiden ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Espoon kaupungin arvojen mukaisesti toimimme avoimesti, oikeudenmukaisesti, tasa-arvoisesti, yhdenvertaisesti, inhimillisesti ja suvaitsevasti.

Työpaikan nimi: Riilahden toimintakeskus, Rysätie 11 A. 02260 Espoo

Työaika: 38 h 15 min

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus.

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään: tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta sekä työkokemusta kehitysvammatyöstä.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo!

Espoon kaupungin vammaisten palveluihin kuuluvat vammaissosiaalityö, asumispalvelut sekä päivä- ja työtoimintapalvelut. Haluamme tarjota asiakkaillemme monipuolisia palveluja oman näköisen elämän mahdollistamiseksi. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, saatavuutta, asiakasturvallisuutta ja palvelujen laatua.

Meillä vammaispalveluissa työskentelee lähes 200 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja otamme ilolla vastaan kehittämisideoita. Esimiehet ja tiimi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: http://www.espoo.fi/pelisaannot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot