Ohjaaja, Riilahden toimintakeskus, päivätoiminta
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2021

Olisitko sinä hakemamme vakituinen ohjaaja Riilahden toimintakeskuksen päivätoimintaan? Riilahden toimintakeskus on osa Espoon kaupungin vammaispalveluja.

Päiväaikaisessa toiminnassa käy päivittäin noin 55 eri-ikäistä ja monenlaista tukea tarvitsevaa kehitysvammaista henkilöä. Ohjaajana tehtäviisi kuuluu asiakkaiden ohjaaminen, tukeminen ja auttaminen sekä perus- ja lääkehoito. Suunnittelet ja järjestät toimintaa asiakkaiden ja työtiimisi kanssa. Luot omalla toiminnallasi ja ammattitaidollasi hyvän ja kehittävän toimintaympäristön päivätoiminnan ryhmätoimintaan esteettömiä tiloja ja lähiympäristöä hyödyntäen. Toimintamuotoina ovat muun muassa erilaiset työtehtävät, kädentaidot, ulkoilu sekä musiikin ja liikunnan eri muodot. Yhteistyö asiakkaiden lähiverkoston ja asumispalvelujen kanssa on tärkeä osa työtä.

Espoon kaupungin arvojen mukaisesti toimimme avoimesti, oikeudenmukaisesti, tasa-arvoisesti, yhdenvertaisesti, inhimillisesti ja suvaitsevasti.

Haluamme, että sinulta löytyy aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin tukemiseen sekä joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta. Tehtävässä tarvitaan tietämystä apuvälineistä, lääkehoidosta ja asiakastyön dokumentoinnista. Perehdytämme ja opastamme sinut työhösi.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Työpaikan nimi: Riilahden toimintakeskus

Työaika: 38 h 15 min/vko

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Jos tehtävään valitulla ei ole Espoon kaupungin hyväksymää lääkelupaa, sitoutuu hän suorittamaan lääkehoitosuunnitelman edellyttämät lääkehoitokoulutukset ja näytöt kolmen kuukauden sisällä työn aloittamisesta.

Arvostamme kehitysvamma-alan erityistietojen ja erilaisten asiakastyön menetelmien osaaminen luetaan eduksi.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo!

Espoon kaupungin vammaisten palveluihin kuuluvat vammaissosiaalityö, asumispalvelut sekä päivä- ja työtoimintapalvelut. Haluamme tarjota asiakkaillemme monipuolisia palveluja oman näköisen elämän mahdollistamiseksi. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, saatavuutta, asiakasturvallisuutta ja palvelujen laatua.

Meillä vammaispalveluissa työskentelee lähes 200 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja otamme ilolla vastaan kehittämisideoita. Esimiehet ja tiimi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot