Ohjaaja, Riilahden päivätoiminta
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

Haemme vakituista ohjaajaa Riilahden toimintakeskuksen päivätoimintaan. Riilahden toimintakeskus on osa Espoon kaupungin vammaispalveluja.

Päiväaikaisessa toiminnassa käy päivittäin noin 55 eri-ikäistä ja monenlaista tukea tarvitsevaa kehitysvammaista henkilöä. Ohjaajana tehtäviisi kuuluu asiakkaiden ohjaaminen, tukeminen ja auttaminen sekä perus- ja lääkehoito. Suunnittelet ja järjestät toimintaa asiakkaiden ja työtiimisi kanssa. Luot omalla toiminnallasi ja ammattitaidollasi hyvän ja kehittävän toimintaympäristön päivätoiminnan ryhmätoimintaan tiloja ja lähiympäristöä hyödyntäen. Toimintamuotoina ovat muun muassa erilaiset työtehtävät, kädentaidot, ulkoilu sekä musiikin ja liikunnan eri muodot. Yhteistyö asiakkaiden lähiverkoston ja asumispalvelujen kanssa on tärkeä osa työtä.

Espoon kaupungin arvojen mukaisesti toimimme avoimesti, oikeudenmukaisesti, tasa-arvoisesti, yhdenvertaisesti, inhimillisesti ja suvaitsevasti.

Haluamme, että sinulta löytyy aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin tukemiseen sekä joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta. Tehtävässä tarvitaan tietämystä apuvälineistä, lääkehoidosta ja asiakastyön dokumentoinnista.

Työpaikan nimi: Riilahden toimintakeskus, Rysätie 11. 02260 Espoo.

Työaika: 38 h 15 min/vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään: tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Jos tehtävään valitulla ei ole Espoon kaupungin hyväksymää lääkelupaa, sitoutuu hän suorittamaan lääkehoitosuunnitelman edellyttämät lääkehoitokoulutukset ja näytöt kolmen kuukauden sisällä työn aloittamisesta.

Arvostamme kehitysvamma-alan erityistietojen ja erilaisten asiakastyön menetelmien osaaminen luetaan eduksi.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo!
Espoon kaupungin vammaisten palveluihin kuuluvat vammaissosiaalityö, asumispalvelut sekä päivä- ja työtoimintapalvelut. Haluamme tarjota asiakkaillemme monipuolisia palveluja oman näköisen elämän mahdollistamiseksi. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, saatavuutta, asiakasturvallisuutta ja palvelujen laatua.

Meillä vammaispalveluissa työskentelee lähes 200 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja otamme ilolla vastaan kehittämisideoita. Esimiehet ja tiimi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: http://www.espoo.fi/pelisaannot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot