Ohjaaja Poijupuiston vastaanottokotiin
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2021

Tule joukkoomme tekemään vaikuttavaa lastensuojelutyötä! Haemme ohjaajaa Poijupuiston vastaanottokotiin.

Poijupuiston vastaanottokoti on 14 paikkainen lastensuojelun tukea tarvitsevien espoolaisten nuorten vastaanotto- ja arviointiyksikkö. Vastaanottokoti jakautuu kahteen seitsemän paikan osastoon. Poijupuiston vastaanottokoti on osa Espoon kaupungin lastensuojelun vastaanottopalveluita, joihin kuuluu lisäksi Postipuun vastaanottokodin kaksi osastoa sekä vastaanottoperhetoiminta.

Nuorten sijoitukset vastaanottokotiin ovat lyhytaikaisia kiireellisiä sijoituksia. Sijoituksen ensisijaisena tavoitteena on arvioida nuoren ja perheen kokonaistilannetta, jolloin työskentely on perhedynamiikkaa arvioivaa ja vanhemmuutta tukevaa sekä nuoren ja perheen oman näkemyksen selvittelyä. Arviointijaksosta tehdään yhteenveto, jossa tuodaan esille mahdolliset tuen tarpeet ja jatkosuositukset.

Ohjaajan tehtäviin kuuluu toimia omaohjaajana, jolla on vastuu arviointijakson toteutumisesta hoito- ja kasvatussuunnitelman mukaisesti. Hän huolehtii osaltaan työvuorossa ollessaan kaikkien osastolla olevien nuorten hoito- ja kasvatustyöstä. Vastaanottokodin osaston työryhmä muodostuu kahdeksasta ohjaajasta ja vastaavasta ohjaajasta. Työryhmän asiakastyön tukena ovat myös osastojen yhteinen sairaanhoitaja ja toimintaterapeutti sekä keittäjä-ruokapalvelutyöntekijä ja laitoshuoltaja.

Haastattelut aloitetaan mahdollisesti jo hakuaikana.

Työpaikan nimi: Poijupuiston vastaanottokoti

Työaika: 38 h 15 min / vko, jaksotyöaika, 3-vuorotyö

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään asiakasta ja työkavereita kunnioittavaa työasennetta, hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, dokumentointiosaamista sekä positiivista ja vuorovaikutuksellista työotetta. Lisäksi edellytämme paineensietokykyä ja valmiutta tehdä epäsäännöllistä kolmivuorotyötä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta lastensuojelutyöstä, arviointiosaamista, kriisityön osaamista ja kielitaitoa sekä ajokorttia.

Tarjoamme vaihtelevan ja sopivasti haastavan työn, jossa pääset vaikuttamaan ja oppimaan lastensuojelun näköalapaikalle. Järjestämme henkilöstöllemme säännöllisesti koulutusta työstä nousevien tarpeiden pohjalta ja tiimeillä on säännöllinen työnohjaus. Lisäksi käytössäsi ovat Espoon kaupungin henkilöstöedut.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot