(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja, Poijupuiston vastaanottokoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Haemme ohjaajaa Poijupuiston vastaanottokotiin.

Oletko kiinnostunut vaikuttavasta työstä lastensuojelussa? Haluamme löytää sinut, innostuneen lastensuojelun ammattilaisen mukaan joukkoomme.

Poijupuiston vastaanottokoti on 14 -paikkainen lastensuojelun tukea tarvitsevien espoolaisten nuorten vastaanotto- ja arviointiyksikkö. Vastaanottokoti jakautuu kahteen seitsemän paikan osastoon. Poijupuisto on osa Espoon lastensuojelun vastaanottopalveluita, joihin kuuluu lisäksi Auroran vastaanottokodin kaksi osastoa sekä vastaanottoperhetoiminta.

Lasten ja nuorten sijoitukset vastaanottokotiin ovat lyhytaikaisia, kiireellisiä sijoituksia. Sijoituksen ensisijaisena tavoitteena on arvioida lapsen ja perheen kokonaistilannetta, jolloin työskentely on perhedynamiikkaa arvioivaa ja vanhemmuutta tukevaa sekä nuoren ja perheen oman näkemyksen selvittelyä. Sijoituksen aikaisesta arviointijaksosta laaditaan yhteenveto.

Vastuuohjaajalla on vastuu arviointijakson toteutumisesta hoito- ja kasvatussuunnitelman mukaisesti. Hän huolehtii työvuorossa ollessaan omalta osaltaan kaikkien vastaanottokodissa olevien nuorten hoito- ja kasvatustyöstä.
Vastaanottokodin työryhmä muodostuu kahdeksasta ohjaajasta ja vastaavasta ohjaajasta. Työryhmän asiakastyön tukena on myös osastojen yhteinen sairaanhoitaja ja toimintaterapeutti sekä ruokapalveluohjaaja.
Etsimme lastensuojelun ammattilaista, joka sopii osaksi innovatiivista joukkoamme ja uskoo positiivisen vuorovaikutuksen voimaan. Tarjoamme vaihtelevan, vaikuttavan työn ja mukavat työkaverit. Koulutamme henkilöstöämme työstä nousevien tarpeiden pohjalta ja käytössäsi ovat myös Espoon kaupungin henkilöstön henkilöstöedut.

Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana.

Työpaikan nimi: Poijupuiston vastaanottokoti, Kivenlahdenkatu 1, 02320 Espoo.

Työaika: 38 h 15 min / vko, jaksotyöaika, 3-vuorotyö

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään asiakasta kunnioittavaa työasennetta, hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, dokumentointiosaamista sekä positiivista ja vuorovaikutuksellista työotetta. Lisäksi edellytämme paineensietokykyä ja kykyä tehdä niin pari kuin tiimityötäkin sekä valmiutta tehdä epäsäännöllistä kolmivuorotyötä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta lastensuojelutyöstä, arviointiosaamista ja kielitaitoa sekä ajokorttia.