(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja osa-aikatyöhön
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2018
Esperin Avopalvelut tuottavat Kainuun alueella laadukkaita lastensuojelun erityispalveluita, jotka viedään asiakkaan omaan toimintaympäristöön; kotiin, kouluun ja vapaa-aikaan. Palveluvalikoimaamme kuuluvat mm. ammatillinen tukihenkilötoiminta, kotipalvelu, perhetyö ja tehostettu perhetyö. Työntekijämme ovat kokeneita lastensuojelutyön ammattilaisia, jotka tekevät työtään sydämellä! Työ on asiakaslähtöistä ja tavoitteellista, työnluonne on joustavaa ja voit päästä vaikuttamaan oman työaikasi suunnitteluun.

Haemme ammattitaitoista ja reipasta osa-aikaista OHJAAJAA vakituiseen työsuhteeseen Kuhmon toimipisteeseemme. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä painottuen iltatyöhön ja alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme sinulta vähintään ammattikoulu-tasoista sosiaali-, kasvatus- tai terveydenhuoltoalantutkintoa (soveltuvia mm. lähihoitaja, liikunnanohjaaja, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja). Edellytämme mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Tehtävä edellyttää sitoutumista, oma-aloitteisuutta sekä joustavuutta. Arvostamme kokemusta työstä lasten, nuorten, ja perheiden parissa.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tarvitsemme lisää osaajia laajenevaan toimintaamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Merja Kallio / puh: 044 737 8030, merja.kallio@esperi.fi ja/tai tiimivastaava Nina Mäkeläinen / puh. 044 737 8044, nina.makelainen@esperi.fi

Haku päättyy 28.2.2018.

Esperi on savuton työpaikka