Ohjaaja, Olarinluoman vastaanottokoti
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Haemme ohjaajaa (AMK) vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoiseen ja iloiseen joukkoomme Olarinluoman vastaanottokotiin.

Olarinluoman vastaanottokoti tarjoaa tilapäistä majoitusta espoolaisille asunnottomille mielenterveys- ja päihdeasiakkaille. Vastaanottokoti on avoinna ympäri vuorokauden ja asiakkaat voivat hakeutua vastaanottokotiin matalalla kynnyksellä ilman ajanvarausta tai lähetettä.
Vastaanottokodissa huolehditaan asiakkaiden perustarpeista, terveydenhoidosta, sosiaalisen tilanteen kartoituksesta ja jatkosuunnitelman laatimisesta. Tavoitteena on, että kaikille asiakkaille löytyy pysyvä asuin- tai hoitomuoto.

Työ on monipuolista, suunnitelmallista ja aktiivista asiakastyötä, jonka perustana on asiakaslähtöisyys.
Ohjaajana vastaat yhdessä muun tiimin kanssa asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja toimintakyvyn tukemisesta. Työssä pääset rakentamaan verkostoja asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja tekemään palveluohjausta. Vastaat myös asiakkaiden palvelusuunnitelmien tekemisestä ja työskentelet aktiivisesti asiakkaiden kanssa tukien ja ohjaten heitä sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Työhön kuuluu myös asiakasmaksupäätösten valmistelu.

Olemme kehittämismyönteisiä ja pyrimme aktiivisesti kehittämään palvelujamme entistä paremmiksi. Olemme moniammatillinen tiimi ja haluamme panostaa hyvään, avoimeen ja kannustavaan työilmapiiriin.
Olarinluoman palvelukeskus sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Espoon Niittykummun läheisyydessä.

Työpaikan nimi: Olarinluoman palvelukeskus, vastaanottokoti
Työaika: Jaksotyö 114h 45min/3 viikkoa, 2-vuorotyö
Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään sosionomin tutkintoa ja Valviran myöntämää sosionomin laillistusta. Lisäksi edellytetään kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme innostunutta ja asiakaslähtöistä sekä kehittämismyönteistä asennetta. Kykenet niin itsenäiseen työskentelyyn kuin työskentelyyn työparina, tiimissä ja erilaisissa verkostoissa.


Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot