(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja, Olarinluoman vastaanottokoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Haemme ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoiseen ja iloiseen joukkoomme Olarinluoman vastaanottokotiin.

Olarinluoman vastaanottokoti tarjoaa tilapäistä majoitusta espoolaisille asunnottomille mielenterveys- ja päihdeasiakkaille. Vastaanottokodissa huolehditaan asiakkaiden perustarpeista, terveydenhoidosta, sosiaalisen tilanteen kartoituksesta ja jatkosuunnitelman laatimisesta. Tavoitteena on, että kaikille asiakkaille löytyy pysyvä asuin- tai hoitomuoto. Vastaanottokoti on avoinna ympärivuorokauden ja asiakkaat voivat hakeutua vastaanottokotiin matalalla kynnyksellä ilman ajanvarausta tai lähetettä.

Ohjaajana vastaat yhdessä muun tiimin kanssa asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja toimintakyvyn tukemisesta. Työ on monipuolista ja aktiivista asiakastyötä, jonka perustana on asiakaslähtöisyys.
Ohjaajana työskentelet aktiivisesti asiakkaiden kanssa tukien ja ohjaten heitä sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Työ sisältää verkostotyötä ja palveluohjausta. Työ on kolmevuorotyötä.

Moniammatillisen tiimimme jäsenet ovat kehittämismyönteisiä ja pyrimme aktiivisesti kehittämään palvelujamme entistä paremmiksi. Haluamme panostaa hyvään, avoimeen ja kannustavaan työilmapiiriin. Olarinluoman palvelukeskus sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Espoon Niittykummun läheisyydessä.

Käymme hakemuksia läpi ja saatamme kutsua haastatteluun jo hakuaikana, jätäthän siis hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastattelut pidetään viikoilla 49 ja 50.

Työpaikan nimi: Olarinluoman vastaanottokoti
Työaika: 114h 45 min/3 viikkoa, jaksotyö sisältäen yötyötä
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva perustutkinto tai aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä valmiuksia asiakaslähtöiseen päihde- ja mielenterveystyöhön erilaisissa toimintaympäristöissä.
Lisäksi edellytetään lähihoitajan tutkintoa, Valviran rekisteröintiä sekä tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme innostunutta ja asiakaslähtöistä asennetta sekä verkostotyön taitoja.


Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa.
Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot