(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja, Olarinluoman vastaanottokoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Kuvaus tehtävästä: Haemme ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ammattitaitoiseen ja iloiseen joukkoomme Olarinluoman vastaanottokotiin.

Olarinluoman vastaanottokoti tarjoaa tilapäistä majoitusta espoolaisille asunnottomille mielenterveys- ja päihdeasiakkaille. Vastaanottokodissa huolehditaan asiakkaiden perustarpeista, terveydenhoidosta, sosiaalisen tilanteen kartoituksesta ja jatkosuunnitelman laatimisesta.
Tavoitteena on, että kaikille asiakkaille löytyy pysyvä asuin- tai hoitomuoto. Vastaanottokoti on avoinna ympärivuorokauden ja asiakkaat voivat hakeutua vastaanottokotiin matalalla kynnyksellä ilman ajanvarausta.

Ohjaajana vastaat yhdessä muun tiimin kanssa asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja toimintakyvyn tukemisesta. Työ on monipuolista ja aktiivista asiakastyötä, jonka perustana on asiakaslähtöisyys.
Ohjaajana työskentelet aktiivisesti asiakkaiden kanssa tukien ja ohjaten heitä sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Työ sisältää verkostotyötä ja palveluohjausta. Työ on kolmevuorotyötä.

Olemme kehittämismyönteisiä ja pyrimme aktiivisesti kehittämään palveluja entistä paremmiksi. Työryhmän muodostaa moniammatillinen tiimi. Haluamme panostaa hyvään, avoimeen ja kannustavaan työilmapiiriin. Olarinluoman palvelukeskus sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Espoon Niittykummun läheisyydessä.

Työpaikan nimi: Olarinluoman vastaanottokoti
Työaika: Jaksotyö 116h 15m/3 viikkoa, sisältäen yötyötä
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain (272/2005) 8 §:n mukainen pätevyys, esim. lähihoitaja.

Tehtävässä edellytetään: lähihoitajan tutkintoa, sekä kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä. Tehtävässä edellytetään myös hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.
Lisäksi edellytämme Valviran rekisteröintiä.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme: Innostunutta ja asiakaslähtöistä asennetta sekä verkostotyön taitoja.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot