(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja, Olarinluoman vastaanottokoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2019

Ohjaaja, Olarinluoman vastaanottokoti

Työavain 2-88-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 18.02.2019 kello 15:45
Olarinluoman vastaanottokoti , Luomanportti 9-11 02200 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut/Mielenterveys- ja päihdepalvelut
Sosiaalityö

Tehtävän kuvaus: Haemme ohjaajaa ammattitaitoiseen ja innostuneeseen joukkoomme Olarinluoman vastaanottokotiin. Olarinluoman vastaanottokoti tarjoaa tilapäistä majoitusta espoolaisille asunnottomille mielenterveys- ja päihdeasiakkaille. Vastaanottokodissa huolehditaan asiakkaiden perustarpeista, terveydenhoidosta, sosiaalisen tilanteen kartoituksesta ja jatkosuunnitelman laatimisesta. Tavoitteena on, että asiakas saa kolmen kuukauden kuluttua pysyväluonteisen asunnon vapailta asuntomarkkinoilta tai tuetusta asumispalveluista. Vastaanottokoti on avoinna ympäri vuorokauden ja asiakkaat voivat hakeutua palveluun matalalla kynnyksellä ilman ajanvarausta. Olarinluoman vastaanottokoti toimii Asunto ensin -periaatteella, eli asiakkaat voivat tulla palveluun päihtyneinä. Pyrimme tukemaan asiakkaita päihdeongelmasta kuntoutumiseen tai hallittuun päihteidenkäyttöön. Tuemme asiakkaan voimavaroja toimintakyvyn parantamiseksi tai sen säilyttämiseksi. Tavoitteena on turvata ja vahvistaa jatkossa asiakkaan pysyvää asumista, asumisen edellytyksiä sekä selviytymistä ympäröivässä yhteiskunnassa. Työskentelet pääasiassa Olarinluoman vastaanottokodissa ja tarvittaessa koko Olarinluoman palvelukeskuksen alueella. Ohjaajana vastaat yhdessä muun tiimin kanssa suunnitelmallisesta asiakastyöstä sekä asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja toimintakyvyn tukemisesta. Työ on monipuolista ja aktiivista asiakastyötä, jonka perustana on asiakaslähtöisyys. Pyrimme aktiivisesti kehittämään palveluja entistä paremmiksi. Kuuntelemme asiakkaitamme ja haluamme kehittää palveluja yhdessä heidän kanssaan Espoo-tarinan mukaisesti. Panostamme hyvään, avoimeen ja kannustavaan työilmapiiriin. Olarinluoman vastaanottokoti sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Espoon Niittykummun läheisyydessä. Työ alkaa 1.3.2019 tai sopimuksen mukaan. Työhaastattelut pidetään viikolla 8 ja 9.


Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva perustutkinto tai aikaisempi kouluasteinen tutkinto.


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan ammatillista perustutkintoa (lähihoitaja). Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä. Lisäksi edellytetään valmiuksia asiakaslähtöiseen päihde- ja mielenterveystyöhön erilaisissa toimintaympäristöissä sekä kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä.

Arvostamme aikaisempaa sosiaalialan työkokemusta asunnottomien parissa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2160,69 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Jaksotyö, pääsääntöisesti 3-vuorotyö, 38,75 h/vko


Espoossa mielenterveys- ja päihdepalvelut on yhdistetty samaan terveyspalveluihin kuuluvaan yksikköön. Tavoitteenamme on edistää mielenterveyttä ja päihteettömyyttä ja näiden ongelmien samanaikaista hoitoa. Koemme tärkeäksi varmistaa eheän palvelukokonaisuuden kaikille asiakasryhmille. Palvelut suunnitellaan asiakkaiden tarpeista lähtien moniammatillisena yhteistyönä. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Palvelupäällikkö Malena Segercrantz
0468772077
etunimi.sukunimi@espoo.fi
klo 9-15

Palveluesimies Tenho Tamminen
050 554 1705
etunimi.sukunimi@espoo.fi
klo 9-15