(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja, Olarinluoman tukiasunnot,sijaisuus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018

Ohjaaja, Olarinluoman tukiasunnot,sijaisuus

Työavain 2-826-18
Määräaikainen työsuhde alkaen 04.02.2019 (päättyy 19.01.2020)
Hakuaika päättyy 18.01.2019 kello 15:45
Olarinluoman tukiasunnot , Luomanportti 9-11 02200 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut/Mielenterveys- ja päihdepalvelut
Terveyden- ja sairaanhoito

Tehtävän kuvaus: Haemme ohjaajaa ammattitaitoiseen ja innostuneeseen joukkoomme Olarinluoman tukiasumiseen. Olarinluoman tukiasuminen tarjoaa tuettua asumista espoolaisille päihde- ja mielenterveysongelmaisille asiakkaille. Olarinluoman tukiasuminen toimii Asunto ensin-periaatteella, eli asiakkaat voivat käyttää päihteitä, mutta pyrimme tukemaan asiakkaita hallittuun päihteiden käyttöön. Olarinluoman tukiasumisessa tuemme asiakkaan voimavaroja toimintakyvyn parantamiseksi tai sen säilyttämiseksi. Tavoitteena on turvata ja vahvistaa asiakkaan pysyvää asumista, asumisen edellytyksiä sekä selviytymistä ympäröivässä yhteiskunnassa. Ohjaajana tuet päihde- ja mielenterveysasiakkaita arjenhallinnassa ja asumisessa heidän tarpeiden mukaan. Asukkaat saavat yksilöllisen tarpeen mukaisesti ohjausta ja tukea, työssä korostuu palveluohjauksellinen työote. Ohjaajana vastaat yhdessä muun tiimin kanssa asukkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja toimintakyvyn tukemisesta. Työ on monipuolista ja aktiivista asiakastyötä, jonka perustana on asiakaslähtöisyys. Pyrimme aktiivisesti kehittämään palveluja entistä paremmiksi. Kuuntelemme asiakkaitamme ja haluamme kehittää palveluja yhdessä heidän kanssaan Espoo-tarinan mukaisesti. Panostamme hyvään, avoimeen ja kannustavaan työilmapiiriin. Olarinluoman tukiasunnot sijaitsee Espoon Niittykummun läheisyydessä. Haastattelut tehdään vkoilla 4 ja 5. Työn aloitus sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto.


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään valmiuksia asiakaslähtöiseen päihde- ja mielenterveystyöhön erilaisissa toimintaympäristöissä sekä kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä. Tehtävässä edellytetään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan ammatillista perustutkintoa (lähihoitaja). Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Arvostamme innostunutta, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä asennetta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2160,69 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38,45 h/vko, jaksotyö, pääsääntöisesti 2-vuorotyö


Espoossa mielenterveys- ja päihdepalvelut on yhdistetty samaan terveyspalveluihin kuuluvaan yksikköön. Tavoitteenamme on edistää mielenterveyttä ja päihteettömyyttä ja näiden ongelmien samanaikaista hoitoa. Koemme tärkeäksi varmistaa eheän palvelukokonaisuuden kaikille asiakasryhmille. Palvelut suunnitellaan asiakkaiden tarpeista lähtien moniammatillisena yhteistyönä. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Vastaava ohjaaja Marja Ilpala
043 824 6654
etunimi.sukunimi@espoo.fi

Palveluesimies Tenho Tamminen
050 554 1705
etunimi.sukunimi@espoo.fi