Ohjaaja, Olarinluoman palvelukeskus/vastaanottokoti
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2021

Haemme ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ammattitaitoiseen ja iloiseen joukkoomme Olarinluoman vastaanottokotiin.

Olarinluoman vastaanottokoti tarjoaa tilapäistä majoitusta espoolaisille asunnottomille mielenterveys- ja päihdeasiakkaille. Vastaanottokodissa huolehditaan asiakkaiden perustarpeista, terveydenhoidosta, sosiaalisen tilanteen kartoituksesta ja jatkosuunnitelman laatimisesta. Tavoitteena on, että kaikille asiakkaille löytyy pysyvä asuin- tai hoitomuoto. Vastaanottokoti on avoinna ympärivuorokauden ja asiakkaat voivat hakeutua vastaanottokotiin matalalla kynnyksellä ilman ajanvarausta.

Ohjaajana vastaat yhdessä muun tiimin kanssa asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja toimintakyvyn tukemisesta. Työ on monipuolista ja aktiivista asiakastyötä, jonka perustana on asiakaslähtöisyys. Ohjaajana työskentelet aktiivisesti asiakkaiden kanssa tukien ja ohjaten heitä sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Työ sisältää verkostotyötä ja palveluohjausta. Työ on kolmevuorotyötä.
Olemme kehittämismyönteisiä ja pyrimme aktiivisesti kehittämään palveluja entistä paremmiksi. Työryhmässä työskentelee moniammatillinen työtiimi. Haluamme panostaa hyvään, avoimeen ja kannustavaan työilmapiiriin. Olarinluoman palvelukeskus sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Espoon Niittykummun läheisyydessä.

Työpaikan nimi: Olarinluoman palvelukeskus/vastaanottokoti

Työaika: Jaksotyö 114h 45m/3 viikkoa, sisältäen yötyötä

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain (272/2005) 8 §:n mukainen pätevyys, esim. lähihoitaja.

Tehtävässä edellytetään lähihoitajan tutkintoa, kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Lisäksi edellytämme Valviran rekisteröintiä sekä tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme innostunutta ja asiakaslähtöistä sekä kehittämismyönteistä asennetta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot