(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja, Olarinluoman Palvelukeskus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Kuvaus tehtävästä: Haemme ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Olarinluoman Palvelukeskukseen, palveluasuntoihin.

Palveluasunnoissa tuetaan hoivaa ja huolenpitoa tarvitsevia päihteitä käyttäviä asiakkaita kokonaisvaltaisesti kaikissa arkielämän askareissa ympärivuorokauden. Palveluasuntojen asiakkaiden toimintakyky on olennaisesti heikentynyt. Asiakkaiden alentuneeseen toimintakykyyn voi vaikuttaa esimerkiksi alkoholin käytön aiheuttamat aivovammat tai muut liitännäissairaudet sekä ajoittainen runsas päihteiden käyttö. Olarinluoman asumispalvelut toimivat Asunto Ensin- periaatteella, eli yksikön asiakkaat voivat halutessaan käyttää päihteitä, mutta pyrimme kuitenkin tukemaan kaikkia asiakkaitamme päihteettömyyteen ja/tai hallittuun päihteidenkäyttöön. Tavoitteenamme on tarjota kaikille asiakkaillemme hyvää ja laadukasta perushoitoa ja ohjausta turvallisessa ja kodinomaisessa ympäristössä.

Ohjaajana vastaat yhdessä muun tiimin kanssa asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja toimintakyvyn tukemisesta heidän arjessaan. Olarinluoman palveluasuntojen asiakkailla on monta mielenkiintoista tarinaa kerrottavanaan, oletko sinä halukas kuulemaan niitä? Etsimme nyt joukkoomme hoitotyön ammattilaista, joka on aidosti kiinnostunut asiakkaidemme elämänlaadun parantamisesta sekä hyvän hoitotyön toteuttamisesta ja kehittämisestä. Työ yksikössä on kolmivuorotyötä.

Työtiiminä olemme kehittämismyönteisiä ja pyrimme aktiivisesti kehittämään palveluja entistä paremmiksi. Haluamme panostaa hyvään, avoimeen ja kannustavaan työilmapiiriin. Olarinluoman palvelukeskus sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Espoon Niittykummun läheisyydessä.

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian.


Työpaikan nimi: Olarinluoman palveluasunnot, Luomanportti 9-11 02200 Espoo


Työaika: jaksotyö 116h 15min (kolmivuorotyö, sisältää yötyötä)


Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva perustutkinto tai aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään Lähihoitajan tutkintoa, lisäksi edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä valmiuksia työskennellä muistisairaiden, päihteitä käyttävien asiakkaiden hoitotyössä.

Lisäksi edellytämme Valviran rekisteröintiä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä muistisairaiden hoidosta.


Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä sosiaali- ja terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Asiakaskuntaamme kuuluu kaupunkilaisten koko kirjo vastasyntyneistä yli satavuotiaisiin. Meille on tärkeää, että kaikenikäiset espoolaiset voivat asua turvallisesti kotona tai kodinomaisissa palveluissa.

Espoon sosiaali- ja terveyspalveluissa työskentelee lähes 4000 ammattilaista.

Tarjoamme sinulle kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Tervetuloa joukkoomme! Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot