(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja, Olarinluoman palveluasunnot
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Etsimme ohjaajaa vakituiseen toimeen Olarinluoman palveluasunnoille.
Olarinluoman palveluasuntojen asiakkailla on monta mielenkiintoista tarinaa kerrottavanaan, oletko sinä halukas kuulemaan niitä?

Etsimme nyt joukkoomme hoitotyön ammattilaista, joka on kiinnostunut asiakkaidemme elämänlaadun parantamisesta sekä hyvän hoitotyön toteuttamisesta ja kehittämisestä.
Palveluasunnoissa tuemme hoivaa ja huolenpitoa tarvitsevia, päihteitä käyttäviä asiakkaita kokonaisvaltaisesti kaikissa arkielämän askareissa ympäri vuorokauden.

Asiakkaidemme toimintakyky on olennaisesti heikentynyt ja he tarvitsevat apua, tukea ja ohjausta päivittäisissä toimissaan. Asiakkaiden alentuneeseen toimintakykyyn voi vaikuttaa esimerkiksi alkoholin käytön aiheuttamat aivovammat tai muut liitännäissairaudet sekä ajoittainen runsas päihteiden käyttö.

Olarinluoman palveluasunnot toimivat Asunto ensin -periaatteella: yksikön asiakkaat saavat halutessaan käyttää päihteitä, mutta työntekijämme pyrkivät kuntouttavalla työotteella tukemaan kaikkia asiakkaita päihteettömyyteen ja/tai hallittuun päihteidenkäyttöön. Tarjoamme kaikille asiakkaillemme hyvää ja laadukasta perushoitoa ja ohjausta turvallisessa ja kodinomaisessa ympäristössä.

Ohjaajana vastaat yhdessä muun tiimin kanssa asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja toimintakyvyn tukemisesta heidän arjessaan.
Työtiiminä olemme kehitysmyönteisiä ja pyrimme aktiivisesti kehittämään palveluja entistä paremmiksi. Haluamme panostaa hyvään, avoimeen ja kannustavaan työilmapiiriin.

Olarinluoman palvelukeskus sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Espoon Niittykummun läheisyydessä.

Käymme hakemuksia läpi ja saatamme kutsua haastatteluun jo hakuaikana, jätäthän siis hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastattelut pidetään viikoilla 49 ja 50.

Työpaikan nimi: Olarinluoman palveluasunnot
Työaika: 114 h 45 min/3 viikkoa, jaksotyö sisältäen yötyötä
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva perustutkinto tai aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä valmiuksia työskennellä muistisairaiden, päihteitä käyttävien asiakkaiden hoitotyössä.
Lisäksi edellytetään lähihoitajan tutkintoa, Valviran rekisteröintiä sekä tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme innostunutta, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä asennetta sekä kokemusta muistisairaiden hoidosta.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa.
Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot