(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja, Olarinluoman palveluasunnot
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Olarinluoman palveluasuntojen asiakkailla on monta mielenkiintoista tarinaa kerrottavanaan, oletko sinä halukas kuulemaan niitä?
Etsimme nyt joukkoomme hoitotyön ammattilaista, joka on kiinnostunut asiakkaidemme elämänlaadun parantamisesta sekä hyvän hoitotyön toteuttamisesta ja kehittämisestä.

Ohjaajana vastaat yhdessä muun tiimin kanssa asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja toimintakyvyn tukemisesta heidän arjessaan. Etsimällämme tekijällä on lähihoitajan koulutus ja kokemusta sekä muistisairaiden asiakkaiden hoidosta että mielenterveys- ja päihdetyöstä.

Palveluasunnoissa tuemme hoivaa ja huolenpitoa tarvitsevia, päihteitä käyttäviä asiakkaita kokonaisvaltaisesti kaikissa arkielämän askareissa ympäri vuorokauden. Asiakkaidemme toimintakyky on olennaisesti heikentynyt ja he tarvitsevat apua, tukea ja ohjausta päivittäisissä toimissaan. Asiakkaiden alentuneeseen toimintakykyyn voi vaikuttaa esimerkiksi alkoholin käytön aiheuttamat aivovammat tai muut liitännäissairaudet sekä ajoittainen runsas päihteiden käyttö.

Olarinluoman palveluasunnot toimivat Asunto ensin -periaatteella: yksikön asiakkaat saavat halutessaan käyttää päihteitä, mutta työntekijämme pyrkivät kuntouttavalla työotteella tukemaan kaikkia asiakkaita päihteettömyyteen ja/tai hallittuun päihteidenkäyttöön. Tarjoamme kaikille asiakkaillemme hyvää ja laadukasta perushoitoa ja ohjausta turvallisessa ja kodinomaisessa ympäristössä.

Työtiiminä olemme kehitysmyönteisiä ja pyrimme aktiivisesti kehittämään palveluja entistä paremmiksi. Haluamme panostaa hyvään, avoimeen ja kannustavaan työilmapiiriin.
Olarinluoman palvelukeskus sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Espoon Niittykummun läheisyydessä.

Käymme hakemuksia läpi ja saatamme kutsua haastatteluun jo hakuaikana, jätäthän siis hakemuksesi mahdollisimman pian. Kuulemme sinusta mielellämme!
Haastattelut järjestetään viikoilla 34-35. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Työpaikan nimi: Olarinluoman palveluasunnot, Luomanportti 9
Työaika: kolmivuorotyö, jaksotyö 116h 15min/3 viikkoa, sisältäen yötyötä
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva perustutkinto tai aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään lähihoitajan tutkintoa. Tehtävässä edellytetään myös hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä valmiuksia työskennellä muistisairaiden, päihteitä käyttävien asiakkaiden hoitotyössä.
Lisäksi edellytämme Valviran rekisteröintiä sekä tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa

Arvostamme kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä muistisairaiden hoidosta.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä sosiaali- ja terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Asiakaskuntaamme kuuluu kaupunkilaisten koko kirjo vastasyntyneistä yli satavuotiaisiin. Meille on tärkeää, että kaikenikäiset espoolaiset voivat asua turvallisesti kotona tai kodinomaisissa palveluissa.

Espoon sosiaali- ja terveyspalveluissa työskentelee lähes 4000 ammattilaista.

Tarjoamme sinulle kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Tervetuloa joukkoomme!