(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja, Olarinluoman palveluasunnot
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Palveluasunnoissa tuetaan hoivaa ja huolenpitoa tarvitsevia aktiivisesti päihteitä käyttäviä asiakkaita kokonaisvaltaisesti kaikissa arkielämän askareissa ympärivuorokauden. Palveluasuntojen asiakkaiden toimintakyky on olennaisesti heikentynyt. Asiakkaiden alentuneeseen toimintakykyyn voivat vaikuttaa esimerkiksi alkoholin käytön aiheuttamat aivovammat tai muut liitännäissairaudet sekä ajoittainen runsas päihteiden käyttö.

Olarinluoman asumispalvelut toimivat Asunto ensin -periaatteella, eli yksikön asiakkaat voivat halutessaan käyttää päihteitä, mutta pyrimme kuitenkin tukemaan kaikkia asiakkaitamme päihteettömyyteen ja/tai hallittuun päihteidenkäyttöön. Tavoitteenamme on tarjota kaikille asiakkaillemme hyvää ja laadukasta perushoitoa sekä ohjausta turvallisessa ja kodinomaisessa ympäristössä.

Ohjaajana vastaat yhdessä muun tiimin kanssa asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja toimintakyvyn tukemisesta. Olarinluoman palveluasuntojen asiakkailla on monta mielenkiintoista tarinaa kerrottavanaan, oletko sinä halukas kuulemaan niitä?

Etsimme nyt joukkoomme hoitotyön ammattilaista, joka on aidosti kiinnostunut asiakkaidemme elämänlaadun parantamisesta sekä hyvän hoitotyön toteuttamisesta ja kehittämisestä. Etsimme työntekijää ensisijaisesti Olarinluoman palveluasuntoihin. Teemme kuitenkin joustavasti työtä kaikissa Olarinluoman palvelukeskuksen yksiköissä. Työ on kolmevuorotyötä.

Työtiiminä olemme kehitysmyönteisiä ja pyrimme aktiivisesti kehittämään palveluja entistä paremmiksi. Haluamme panostaa hyvään, avoimeen ja kannustavaan työilmapiiriin.

Työ alkaa 10.2.2020 tai sopimuksen mukaan

Työpaikan nimi: Olarinluoman palveluasunnot
Työaika: 116,15h/3 viikkoa. Työ on kolmivuorovuorotyötä sisältäen yötyötä.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva perustutkinto tai aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään valmiuksia ja kykyä työskennellä muistisairaiden, päihteitä käyttävien asiakkaiden hoitotyössä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme lähihoitajan tutkintoa sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Lisäksi arvostamme kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä muistisairaiden hoidosta.


Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot