(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja, Nuorten Ystävät, Villa Vantaa
Go On Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019
Nuorten Ystävät on yli 100-vuotias organisaatio, joka on perustamisestaan lähtien tehnyt ennakkoluulottomasti työtä heikommassa asemassa olevien sekä apua tarvitsevien lasten, nuorten, aikuisten ja perheiden hyväksi. Vuosittain toimintamme piirissä on yhteensä 5000 lasta, nuorta ja aikuista. NY:llä on yli 40 yksikköä tai toimipistettä 17 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Työntekijöitä on yli 600.

Villa Vantaa on Vantaalla sijaitseva 15-paikkainen vaativan palveluasumisen yksikkö vahvaa tukea ja ohjausta tarvitseville aikuisille kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille.

Nuorten Ystävät etsii osaavaan joukkoonsa

OHJAAJAA

toistaiseksi voimassa oleviaan työsuhteeseen Villa Vantaalle.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja/tai terveysalan perustutkinto tai AMK-tutkinto (lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi) ja lisäksi edellytyksenä on hyvä suomen kielen taito.

Eduksi hakijalle katsotaan kokemus työskentelystä kehitysvamma-alalta ja lastensuojelutyöstä sekä autismityöstä tai mielenterveystyöstä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, sujuvia yhteistyötaitoja, kokemusta kuvakommunikaatiosta tai muista vaihtoehtoisista kommunikaatiomenetelmistä.

Ohjaajan tehtävänä on ohjata, tukea ja auttaa asiakasta yksilöllisesti hänen arjessaan. Työn lähtökohtana on asiakkaan kuuleminen, kunnioittava kohtelu, osallisuuden tukeminen ja yksilöllinen palvelu.

Työ on ilta- ja viikonloppupainotteista 3-vuorotyötä ja tehtävät alkavat sopimuksen mukaan.

Palkkaus määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Tarkastamme hakijoiden tiedot Valviran rekisteristä (Terhikki/Suosikki). Lisäksi tehtävässä vaaditaan todistus hygieniapassin suorittamisesta.

Tarjoamme sinulle viihtyisän ja innovatiivisen työympäristön, haastavia töitä moniammatillisessa työyhteisössä sekä valtakunnallisen organisaation edut ja parhaat työkaverit.

Go On toimii rekrytoinnissa yhteistyökumppanina ja tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan Nuorten Ystävien omaan organisaatioon. Mikäli olet etsimämme ohjaaja, täytäthän hakemuksesi pian ja liitäthän mukaan CV:n. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostihakemuksia.

Lisätietoja antaa Katriina Rantanen p. 050 4777 966 tai katriina.rantanen@go-on.fi