Ohjaaja, Nuorten vastaanotto (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2021

Tehtävän kuvaus

Nuorten vastaanoton kokonaisuus muodostuu Kallion, Herttoniemen ja Malminkartanon lastensuojelun vastaanottolaitosten osastoista. Palvelumme on ympärivuorokautista ja päivystysluonteista vastaanotto- ja arviointitoimintaa. Asiakkaamme ovat 13-17-vuotiaita helsinkiläisiä nuoria.

Sijoitukset ovat kestoltaan lyhytaikaisia ja nuoret ovat pääosin kiireellisesti sijoitettuja. Arviointijakson aikana vastaamme nuoren kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Palveluumme sisältyy myös nuoren ja perheen sekä vastuusosiaalityöntekijän kanssa tehtävä tilanteen ja tuen tarpeen arviointi ja kartoitus. Ohjaaja työskentelee osastolla osana moniammatillista tiimiä.

Vastaanottoyksikkömme tarjoavat lisäksi lyhytaikaista hoivaa ja huolenpitoa nuorille, jotka ovat luvatta poissa omasta sijaishuoltopaikastaan. Näissä tilanteissa teemme yhteistyötä eri viranomaisten kanssa.

Haemme nyt kahta merkityksellisestä, tavoitteellisesta ja mukaansa tempaavasta työstä kiinnostunutta ohjaajaa Malminkartanon vastaanottoon. Toisen ohjaajan työskentelypaikka saattaa siirtyä jossain vaiheessa Kallion vastaanottoon.

Olet etsimämme henkilö, jos haluat tarjota tukeasi elämän käännekohdassa oleville nuorille ja heidän läheisilleen. Työssä onnistumistasi tukevat ymmärrys nuorten maailmasta sekä kyky tunnistaa erilaisia voimavaroja. Asiakkaamme toivovat työntekijöiltä rehellisyyttä, rauhallisuutta ja aikaansaavuutta.

Työ alkaa 15.11.2021 tai sopimuksen mukaan. Sinulle maksetaan ensimmäisen vuoden ajan 6 % rekrytointilisä.

Helsingin kaupungilla sinua odottavat monipuoliset henkilöstöedut ja mahdollisuus työsuhdeasuntoon, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto.
Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Työhöntulotarkastukseen liittyy myös huumausainetesti.

Lisäksi edellytämme:

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi:

Työkokemuksen lastensuojelutyöstä, sijaishuollosta ja vastaanottotoiminnasta. Arvostamme kokemusta trauma- ja kriisityöstä, mielenterveystyön ja päihdetyön osaamista, monikulttuurista osaamista ja työtä täydentävää lisäkoulutusta.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Mira Reijonen, mira.reijonen@hel.fi, p. 040 334 0241 Maarit Leskelä, maarit.leskela@hel.fi, p. 050 402 0929

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1507067
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki