(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja, mielenterveys- ja päihdepalvelut
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2020

Etsimme ohjaajaa mielenterveys- ja päihdepalvelujen avopalveluihin, jossa tarjoamme arviointia, hoitoa ja kuntoutusta lievissä ja keskivaikeissa mielenterveyteen ja/tai päihteiden käyttöön liittyvissä ongelmissa.

Ohjaajana toimit osana mielenterveys- ja päihdepalveluiden avopalvelukokonaisuutta. Työssäsi osallistut päihdekuntoutuksen hakemusten käsittelyyn, kuntotuksen suunnitteluun, seurantaan sekä raportointiin.
Toimit osana päihdekuntoutustiimiä linkkinä avopalveluihin. Lisäksi tehtävääsi kuuluu riippuvuuksista kärsivien asiakkaiden yksilö ja/tai ryhmämuotoista vastaanottotyötä.

Työpaikan nimi: Mielenterveys- ja päihdepalvelut
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opintoasteen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään asiakaslähtöistä asennetta, kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä, hyviä yhteistyötaitoja sekä soveltuvuutta verkosto- ja tiimityöhön.

Arvostamme monipuolista osaamista ja iloista asennetta. Ajokortti katsotaan eduksi.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot