Ohjaaja, Malminiityn toimintakeskus
Vantaan kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Malminiityn toimintakeskus

Uusiniityntie 3, 01350 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 23.01.2021 tai sopimuksen mukaan - 29.05.2021


Vantaan kaupungin vanhus- ja vammaispalveluiden työ- ja päivätoiminnassa, Malminiityn toimintakeskuksessa on nyt avoinna ohjaajan määräaikainen sijaisuus. Olisitko sinä etsimämme avoin, työstäsi innostunut ja kehittämismyönteinen kehitysvammatyön osaaja?

Malminiityn toimintakeskus kuuluu vanhus- ja vammaispalveluiden työ- ja päivätoiminnan kokonaisuuteen. Toimintakeskus tarjoaa päivätoimintaa kehitysvammaisille asiakkaille arkisin klo 7–17 välillä. Toimintamme kulmakivi on asiakaslähtöinen, asiakkaan osallistumista vahvistava toimintatapa ja avoin, välittävä kohtaamiskulttuuri. Meille jokainen asiakas on tervetullut omana itsenään osaksi monipuolista yhteisöämme! Toimintakeskuksen ryhmien viikko- sekä päiväkohtaiset ohjelmat suunnitellaan yhdessä ideoiden ja innostuen, asiakkaiden tarpeet, toiveet ja kiinnostuksen kohteet huomioiden. Jokaisen asiakkaan kanssa laaditaan yksilölliset, tavoitteelliset päivätoiminnan toteuttamissuunnitelmat, joiden toteutumista arjessa seurataan ja dokumentoidaan Apotti-asiakastietojärjestelmässä.

Ohjaajan työtehtäviin kuuluu toiminnan suunnittelu, toteutus, arviointi ja kehittäminen yhdessä asiakkaiden, työyhteisön ja verkostojen kanssa. Ohjaat päivittäin ryhmämuotoista toimintaa, tuet asiakkaiden osallistumista heille merkityksellisessä toiminnassa ja huolehdit laadukkaan kirjaamisen toteutumisesta Apotissa. Toivomme sinulta hyviä tiimityötaitoja ja asiakkaiden vastuuohjaajana toimimista. Tarvittaessa olet valmis työskentelemään muissakin vanhus- ja vammaispalveluiden työ- ja päivätoimintayksiköissä.

Hakijoiden haastattelut voidaan aloittaa jo hakuprosessin aikana, joten laitathan pian hakemuksesi tulemaan! Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit etsimämme osaaja joukkoomme! Lisätietoja tehtävästä antaa toimintayksikön esimies sähköpostitse tai puhelimitse arkisin klo 8–16 välillä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava sosiaali- ja terveysalan tutkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Lääkeluvan suorittamista koeajalla

Luemme eduksi: Kokemuksen vammais- ja kehitysvammatyöstä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2181,73 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies

Leivo Eerika

0503124510

eerika.leivo@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot