Ohjaaja, Malmin lastenkoti
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2021

Tehtävän kuvaus

Haluaisitko tehdä merkityksellistä työtä lastenkodissa ja kehittyä alan ammattilaiseksi?

Haemme ohjaajaa Malmin lastenkotiin Tilanhoitajankaaren pienyksikköön 2.1.2022 alkaen.

Malmin lastenkoti tarjoaa erityistason laitoshoitoa. Lasten hoidossa arvostamme lapsen arvostavaa sekä osallistavaa kohtaamista ja hoito rakennetaan lapsen yksilöllisiä tarpeita vastaavaksi. Lapset asuvat 4-5 lapsen pienissä ryhmissä ja ovat tällä hetkellä iältään 9-17-vuotiaita. Malmin lastenkotiin sijoitetaan lapsia, joilla voi olla neuropsykiatrisia häiriöitä, koulunkäynnin haasteita sekä psyykkistä oireilua. Ohjaajan tehtävässä elät arkea lasten kanssa ja tuet, sekä autat elämän iloissa ja suruissa.

Malmin lastenkodissa tehdään tiiviistä yhteistyötä vanhempien ja muun verkoston kanssa. Vuosittain järjestetään perheleiri. Lapsen hoitoa ja kasvatusta suunnitellaan ja arvioidaan säännöllisissä rakenteissa omaohjaajaatyön tueksi. Käytössä on omaohjaajaparimalli. Lastenkodissa työskentelee kaksi psykologia jotka työskentelevät lasten kanssa ja tukevat omaohjaajatyössä omalta osaltaan.

Kehitämme työtä jatkuvasti arjen tarpeista lähtien ja siihen voi jokainen osallistua omalta osaltaan. Työntekijöille tarjotaan säännöllinen työnohjaus, täydennyskoulutusta ja hyvät lastenkodin rakenteet, jossa työtä on helppo tehdä. Työvuorot on suunniteltu ergonomisesti ja toiveita toteutetaan. Helsingin kaupunki tarjoaa hyviä henkilöstöetuja.

Sinulta toivomme lapsilähtöistä työskentelyotetta, ymmärrystä vaikeassa elämäntilanteessa elävien lasten maailmasta, joustavuutta ja hyvän työilmapiirin puolesta työskentelyä.


Kelpoisuusehto:

Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi tai kuntoutuksen ohjaaja) tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja) tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme kokemusta lasten kanssa työskentelystä ja kiitettäviä vuorovaikutustaitoja.

Luemme eduksi kokemuksen työskentelystä neuropsykiatrisista häiriöistä oireilevien asiakkaiden kanssa.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Lastenkodin johtaja Sari Hämäläinen p. 09 310 73428

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1525880
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki