Ohjaaja, Malmin lastenkoti
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Tehtävän kuvaus

Haluaisitko tehdä merkityksellistä työtä lastenkodissa ja kehittyä alan ammattilaiseksi.

Haemme ohjaajaa Malmin lastenkodin Louhikkotien pienyksikköön.

Malmin lastenkodin Louhikkotien Pirttilän osastolla toteutetaan vaativan tason laitoshoitoa. Vaativan tason osastolla on moniammatillinen tiimi, johon kuuluu ohjaajien lisäksi sairaanhoitajia ja toimintaterapeutti. Lasten hoidossa arvostamme lapsen arvostavaa sekä osallistavaa kohtaamista ja hoito rakennetaan lapsen yksilöllisiä tarpeita vastaavaksi. Lapset asuvat 4-5 lapsen pienissä ryhmissä ja ovat tällä hetkellä iältään 9-17-vuotiaita. Malmin lastenkotiin sijoitetaan lapsia, joilla voi olla neuropsykiatrisia häiriöitä, koulunkäynnin haasteita sekä psyykkistä oireilua. Ohjaajan tehtävässä elät arkea lasten kanssa ja tuet sekä autat elämän iloissa ja suruissa.

Malmin lastenkodissa tehdään tiiviistä yhteistyötä vanhempien ja muun verkoston kanssa. Vuosittain järjestetään perheleiri. Lapsen hoitoa ja kasvatusta suunnitellaan ja arvioidaan säännöllisissä rakenteissa omaohjaajaatyön tueksi. Käytössä on omaohjaajaparimalli. Lastenkodissa työskentelee kaksi psykologia, jotka työskentelevät lasten kanssa ja tukevat omaohjaajatyössä omalta osaltaan.

Kehitämme työtä jatkuvasti arjen tarpeista lähtien ja siihen voi jokainen osallistua omalta osaltaan. Työntekijöille tarjotaan säännöllinen työnohjaus, täydennyskoulutusta ja hyvät lastenkodin rakenteet, jossa työtä on helppo tehdä. Työvuorot on suunniteltu ergonomisesti ja toiveita toteutetaan.

Helsingin kaupunki tarjoaa hyvät koulutusmahdollisuudet ja monipuoliset työsuhde-edut esim. työterveyshuollon palvelut sekä tarvittaessa myös työsuhdeasunnon.

Sinulta toivomme lapsilähtöistä työskentelyotetta, ymmärrystä vaikeassa elämäntilanteessa elävien lasten maailmasta, joustavuutta ja hyvän työilmapiirin puolesta työskentelijää.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.Kelpoisuusehto:


Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto esim. sosionomi amk, yhteisöpedagogi amk tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja) tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto.
Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.


Lisäksi edellytämme:

Kiitettäviä vuorovaikutustaitoja.

Luemme eduksi:

Aikaisemman työskentelyn lastensuojelussa ja kokemuksen neuropsykiatrisista häiriöistä.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Sari Hämäläinen p. 09 310 73428

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1510140
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki