(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja, Lystimäen lastensuojelupalvelut
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2019

Ohjaaja, Lystimäen lastensuojelupalvelut

Työavain 2-598-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 20.09.2019 kello 15:45
Lystimäen avohuollon sijoitukset , Isoistentie 2 02200 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut/Lapsiperheiden sosiaalipalvelut
Sosiaalityö

Tehtävän kuvaus: Lystimäen lastensuojelupalvelut on Espoon kaupungin lastensuojelun erityispalveluiden yksikkö, jossa toimii avohuollon sijoitusosasto ja tehostetun perhetyön tiimi. Työotteemme on voimavarakeskeinen ja perustuu arvostavaan vuorovaikutukseen. Haemme ohjaajaa vakituiseen tehtävään Lystimäen avohuollon sijoitus ja perhetyö - osastolle. Työ on jaksotyötä ja työajat ovat vaihtelevia sisältäen päivä-, ilta- ja yövuoroja. Lystimäen avohuollon sijoitusosasto on 7 -paikkainen lastensuojelulaitososasto. Asiakkaat ovat iältään 13 - 17 vuotiaita. Lähikasvatustyössä toimii 6 ohjaajaa ja vastaava ohjaaja. Työ avohuollon sijoitusosastolla on tavoitteellista, nuoren kotiin palaamiseen tähtäävää yksilö- ja perhetyötä, jota kehitetään jatkuvasti. Avohuollon sijoitusosaston ohjaajan tehtäviin kuuluvat nuorten kasvatukseen, ohjaukseen ja hoitoon liittyvät tehtävät sekä perhetyö. Omaohjaajatyöskentely nuoren ja tämän perheen kanssa. Osallistuminen työnkehittämiseen yksilö-, yhteisö- ja organisaatiotasolla. Tämän lisäksi ohjaajan tehtäviin kuuluvat asiakastyöhön liittyvät kirjaamiset, erilaiset kodinhoidolliset työt sekä muut esimiehen osoittamat tehtävät. Tavoitteena on käyttää 50 % työajasta suoraan asiakkaan kanssa tehtävään työhön.


Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään : Edellytämme hyviä ja kanssaihmisiä arvostavia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, tavoitteellisen ja suunnitelmallisen työskentelyn hallintaa, asiakasdokumentointitaitoja sekä kykyä työskennellä moniammatillisessa työyhteisössä. Tehtävät edellyttävät hygieniapassia. Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävään valittu henkilö velvoitetaan esittämään huumausainetestiä koskeva todistus esimiehelle valintapäätöksen jälkeen. Testi tehdään Espoon työterveyspalveluissa.

Arvostamme : - vaativan asiakastyön kokemusta - ratkaisukeskeisten asiakas- ja perhetyön menetelmien hallintaa - ennakkoluulotonta työn kehittämisotetta Toivomme hakijalta ajokorttia ja ajokokemusta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2368,15€/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / vko, jaksotyö


Lastensuojelu on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä, varhaista tukea ja moniammatillista työskentelyä. Kehitämme lastensuojelua yhdessä asiakkaiden ja muiden perhepalvelujen toimijoiden kanssa. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Palveluesimies Tiina Tranberg
050 351 1278
tiina.tranberg(@)espoo.fi