Ohjaaja / Leinolan perhetukikeskus
Lasten, nuorten ja perheiden palveluryhmä, Lastensuojelun sijaishuollon palvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2021

Nuorten kuntoutusosasto tarjoaa 12-17-vuotiaille huostaan otetuille tamperelaisille nuorille osastohoidollista, ympärivuorokautista kuntoutusta Leinolan perhetukikeskuksessa. Erityisenä painopisteenä työskentelyssä on psykososiaalinen kuntoutus, jonka tavoitteena on nuoren oman elämänhallinnan vahvistaminen psyykkisistä ongelmista huolimatta. Leinolassa on kaksi kuntoutusosastoa, molemmilla osastoilla on seitsemän asiakaspaikkaa ja osastoilla työskentelee 12-henkinen moniammatillinen työryhmä. Leinolassa toiminta perustuu selkeään, säännölliseen ja turvalliseen arkeen sekä yhteisöllisyyteen.

Haemme ohjaajaa Leinolan perhetukikeskukseen määräaikaiseen toimeen ajalle 3.1.2022 - 30.6.2022.

Ohjaaja työskentelee nuorten kuntoutusosastolla suorassa asiakastyössä yksikköön sijoitettujen nuorten ja heidän perheidensä kanssa. Ohjaajan tehtäviin kuuluu kasvatus-, hoito- ja ohjaustyön sekä perhetyön toteuttaminen kuntouttavalla työotteella osana moniammatillista tiimiä. Nuorten kuntoutusosastolla on käytössä omaohjaajatoimintamalli, joten ohjaajalta toivotaan kykyä pitkäjänteiseen suhdetyöskentelyyn nuoren ja perheen kanssa. Nuorten kuntoutusosastoille ohjaudutaan suunnitelmallisesti. Kyseessä on kolmivuorotyö.

Työssä menestyminen edellyttää hyvää paineensietokykyä ja vahvaa psykososiaalista kuntoutusotetta. Lisäksi kiintymyssuhteiden ymmärtäminen ja traumatietämys edesauttavat asiakastyössä. Joustavuudesta, hyvistä vuorovaikutus- ja työyhteisötaidoista on etua päivän aikana vaihtuvissa tilanteissa. Tarjoamme antoisan tehtävän kehitysmyönteisen tiimin tuella.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto esimerkiksi sosionomi tai kuntoutuksen ohjaaja, tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Tehtävään valitulta edellytetään LOVe-lääkehoitolupaa: LOVe LOP. Lisäksi tehtävään valitulta edellytetään hygieniapassia.

Eduksi katsotaan aiempi työkokemus lastensuojeluyksikössä työskentelystä, kuntoutustyöstä sekä mielenterveys- ja päihdehoitotyöstä.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antavat vastaava ohjaaja Jaana Alvari, puh. 050 511 2748 ja perhetukikeskuksen johtaja Anna-Maija Koivisto, puh. 040 806 3220. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 13.12.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat vastaava ohjaaja Jaana Alvari, puh. 050 511 2748 ja perhetukikeskuksen johtaja Anna-Maija Koivisto, puh. 040 806 3220. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot