Ohjaaja, lastensuojelu, osasto Vuorikumpu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut
Kuntouttavan sijaishuollon yksikkö, osasto Vuorikumpu

Neitsytkuja 5, 01510 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 15.06.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Hei lastensuojelun laitoshoidosta kiinnostunut sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan amk-tutkinnon suorittanut ammattilainen: meillä Vuorikummussa on sinulle tarjolla työpaikka mukavassa ja toimivassa työyhteisössä!

Vuorikumpu on osa Vantaan kaupungin kuntouttavan sijaishuollon yksikköä, johon kuuluvat osastot Asola, Harjula ja Vuorikumpu sekä Potkuri-toiminta. Yksikön toimintaa kehitetään THL:n mallintaman Lastensuojelun terapeuttisen laitoskasvatuksen mukaisesti (http://www.julkari.fi/handle/10024/132319 ). 

Vuorikumpu on kuusipaikkainen osasto, jossa on tällä hetkellä 11-16 -vuotiaita lapsia. Toimimme viihtyisällä omakotialueella Vantaan Koivuhaassa ja meiltä on hyvät kulkuyhteydet kaikkialle. Vuorikummussa on mukava, tukeva ja toimiva aikuisten ja lasten yhteisö. Meillä lapset ja aikuiset kohdataan avoimesti ja jokaista omana itsenään arvostaen. Jaamme yhteistä arkea ja juhlaa: tämä yhteisöllisyys ja osallisuus tukee lasten kasvamista vastuullisiksi toimijoiksi. Arvostamme aikuisen aitoa halua olla vuorovaikutuksessa lasten kanssa, tämä mahdollistaa heille merkityksellisten suhteiden luomisen. 

Ohjaajan tehtäviä ovat lapsen perushoito, huolenpito ja kasvatus sekä vanhempien ja muiden lasten läheisten kanssa tehtävä yhteistyö. Tehtäviin kuuluu myös dokumentointia sekä työskentelyä lapsen ja perheen verkostojen kanssa.

Omaohjaajatyöskentely on merkittävä osa kuntouttavaa työotetta ja Vuorikummussa sitä toteutetaan työparityöskentelynä. Vuorikummussa on selkeä päivä- ja viikko-ohjelma ja panostamme koulunkäynnin tukemiseen sekä harrastustoimintaan ohjaamiseen. Vuorikummun kodinomaisuus ja yhdessä tekeminen tukevat lapsen kuntoutumista. Ohjaajalla onkin kodinhoitoon ja ruuan valmistukseen liittyviä päivittäisiä tehtäviä. 

Hoito- ja kasvatustyön tukena on lähiesimiehen lisäksi Kuntouttavan sijaishuollon yksikön terveydenhuollon tiimi, johon kuuluvat psykologi, sairaanhoitaja sekä kaksi toimintaterapeuttia. Yksiköllä on erilaisia yhteisiä työryhmiä kehittämiseen ja työhyvinvointiin liittyen. Meillä on säännöllinen työnohjaus. 

Jätä hakemuksesi jo tänään! Huomioimme myös opintojensa loppuvaiheessa olevat hakijat mahdolliseen määräaikaiseen työsuhteeseen. 


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan ammattikorkeakoulututkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Luemme eduksi:

 • ajokortin ja ajotaidon
 • hyvät vuorovaikutustaidot
 • kokemuksen lastensuojelutyöstä
 • hygieniapassin

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2474,75 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko, Jaksotyö


Yhteystiedot:

Yksikön vastaava ohjaaja
Lappalainen Seija
040 513 6255
seija.lappalainen@vantaa.fi
Tavoitettavissa arkisin klo 9-15

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1362988
 • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 5.6.2020
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Vantaa, Uusimaa