Ohjaaja, Lasten vastaanotto (4 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2021

Tehtävän kuvaus

Haluatko tulla tekemään merkityksellistä ja vastuullista lasten hoito- ja kasvatustyötä pandemian aikaisessa akuutissa poikkeustilanteessa?

Olemme perustaneet Rastilaan tilapäisen lasten vastaanotto-osaston, jossa tarjotaan akuutissa kriisitilanteessa koronaan altistuneelle tai siihen sairastuneelle lapselle turvallinen sijaishuoltopaikka. Vastaanottovalmius on ympärivuorokautinen. Lapsen asiakassuunnitelmasta vastaa lastensuojelun vastuusosiaalityöntekijä. Koronaan liittyvän mahdollisen karanteenin tai eristyksen keston puolestaan määrittelee tartuntatautilääkäri.

Rastilassa toimivan tilapäisen osaston kuusihenkinen työryhmä toimii hybridimallin mukaisesti oman lähiesihenkilönsä johdolla. Työryhmän pääasiallisena vastuuna on huolehtia koronaan altistuneiden tai siihen sairastuneiden lasten hoidosta asianmukaisesti suojautuneena. Mikäli Rastilassa ei ole asiakkaita, työskentelevät ohjaajat muissa ympärivuorokautisesti toimivissa lastensuojelun palveluissa, kuten nuorten ja lasten vastaanotto-osastoilla tilapäisenä lisäresurssina.

Ohjaajalta edellytetään erityistä osaamista lapsen perushoitoon- ja huolenpitoon liittyen, mukaan lukien vauvaikäisten hoito. Arvostamme työkokemusta sijaishuollosta sekä kykyä työskennellä poikkeuksellisissa ja nopeasti muuntuvissa tilanteissa lastensuojelulain edellyttämällä tavalla.

Otathan rohkeasti yhteyttä, mikäli kiinnostuit mahdollisuudesta tehdä poikkeuksellisessa tilanteessa vaikuttavaa lapsi- ja perhesosiaalityötä!

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi) tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja) tai aikaisempi sosiaali- ja terveysalan opistoasteinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Haastattelemme tehtävään soveltuvat hakijat välittömästi hakemuksen saavuttua.

Luemme eduksi:
- kokemuksen lastensuojelun sijaishuollosta ja eri-ikäisten lasten kanssa työskentelystä
- mahdollisuuden ottaa työ vastaan nopeasti.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Lastenkodin johtaja Karoliina Härkönen, p. 09 310 52565 tai vastaava ohjaaja Tiina Puumalainen, p. 09 310 54851

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1493260
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki