(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja, Kuninkaantien asumisyksikkö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2020

Kuvaus tehtävästä:
Etsimme vastuuntuntoista ja motivoitunutta ohjaajaa vammaispalvelujen Kuninkaantien asumisyksikköön. Kuninkaantien asumisyksikössä järjestetään lyhytaikaista hoitoa lapsille sekä lyhytaikaista hoitoa ja asumisvalmennusta nuorille vammaisille henkilöille. Ohjaajana vastaat yhdessä muun tiimin kanssa asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja ohjauksesta. Työhön sisältyy aamu- ja ilta- ja yötyötä sekä viikonlopputyötä. Asumisyksikön asiakkaat käyvät päivisin koulussa, opiskelemassa tai päivä-/työtoiminnassa. Työyhteisössä työskentelee lähihoitajia ja ohjaajia.

Työpaikan nimi: Kuninkaantien asumisyksikkö.

Työaika: Jaksotyö,114h45min/kolme viikkoa.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Työhön valitun tulee suorittaa Espoon kaupungin hyväksymät lääkehoitokoulutukset ja näytöt kolmen kuukauden sisällä työn aloittamisesta.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme innostunutta ja asiakaslähtöistä asennetta .

Perhe- ja sosiaalipalveluihin sisältyvät koulu- ja opiskeluterveydenhoito, neuvolat, aikuisten ja perheiden sosiaalityö, perhetyö, perheoikeudelliset palvelut, lasten psykologia, perheneuvolat, lasten terapiapalvelut, lastensuojelu, maahanmuuttajapalvelut, vammaispalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintatapaa. Työn periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen sekä moniammatillinen työote.

Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.