Ohjaaja, Kriisi- ja hätämajoitusyksikkö Viisikko
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Oletko avoin ja keskusteleva? Entä innostutko asiakastyöstä ja haluatko kehittää osaamistasi vuorovaikutuksessa huipputiimin kanssa? Haemme tiimityökykyistä ja asiakaslähtöistä ohjaajaa työskentelemään Kriisi- ja hätämajoitusyksikkö Viisikkoon.

Viisikko tarjoaa päihteetöntä tilapäistä majoitusta asunnottomille henkilöille. Yksiköiden työryhmä koostuu 11 ohjaajasta sekä yksiköiden yhteisestä esihenkilöstä. Työntekijät työskentelevät joustavasti molemmissa yksiköissä. Viisikon työryhmänä olemme sitoutuneita sekä kehittämismyönteisiä ja työskennelleet yhdessä toiminnan käynnistämisestä alkaen!

Kriisimajoitus tarjoaa tilapäistä, ympärivuorokautista majoitusta 24 asiakkaalle ja se sijaitsee Espoon Järvenperässä osoitteessa Kuninkaantie 41 D. Kriisimajoituksen työn keskiössä on suunnitelmallinen asiakastyö yhdessä aikuissosiaalityön ja maahanmuuttajapalveluiden kanssa. Kriisimajoitusyksikkö on toiminut vuodesta 2016.

Hätämajoituksen 30 asiakaspaikkaa tarjoaa tilapäistä majoitusta jaetuissa huoneissa ilman yösijaa oleville henkilöille. Hätämajoitus sijaitsee kriisimajoituksen naapurissa osoitteessa Kuninkaantie 43. Yksikössä tehtävä asiakastyö painottuu turvallisen majoituksen järjestämiseen sekä suoraan asiakastyöhön. Ohjaajan lisäksi yksikössä työskentelee sen aukioloaikana vartija.

Ohjaajana osallistut aktiivisesti sekä kriisimajoituksen että hätämajoituksen päivittäisten toimintojen organisointiin. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu mm. asiakkaiden sisään -ja uloskirjaaminen yksikön aukioloaikana, asiakkaiden majoitukseen liittyvä suunnitelmallinen asiakastyö, paikkatilanteen päivittäminen, verkostotyö asiakkaan tilanteen selvittämiseksi sekä sosiaalityöntekijän laatiman palvelusuunnitelman mukainen tilannekartoitus ja asiakkaan tilanteen edistäminen, esimerkiksi avustaminen asuntohakemusten tekemisessä.
Teet tiivistä yhteistyötä aikuissosiaalityön, maahanmuuttajapalveluiden sekä sosiaali- ja kriisipäivystyksen sosiaalityötekijöiden kanssa. Verkostotyön lisäksi kykenet itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn.

Käymme hakemuksia läpi ja saatamme kutsua haastatteluun jo hakuaikana. Haastattelut pidetään 28. ja 30.9.

Työpaikan nimi: Kriisi- ja hätämajoitusyksikkö Viisikko
Työaika: 114 h 45 min/3 viikkoa, jaksotyö, kolmivuorotyö
Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva perustutkinto tai aikaisempi kouluasteinen tutkinto

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöistä työotetta, soveltuvuutta asiakas- ja verkostotyöhön sekä nopeaa arviointi- ja ratkaisuntekokykyä muuttuvissa tilanteissa. Tehtävässä edellytetään myös kykyä hoitaa asiakastilanteita englanniksi.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme Sosiaali-Effica- ja Lifecare-asiakastietojärjestelmien osaamista.
Lisäksi arvostamme palvelujärjestelmän tuntemusta sekä tuntemusta asunnottomuuteen liittyvästä problematiikasta sekä asunnottomien asiakkaiden tuen tarpeista.


Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä sosiaali- ja terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Tarjoamme sinulle kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Tervetuloa joukkoomme!

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot