(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja, Kotona asumisen tuki, sijaisuus
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, vanhus- ja vammaispalvelut
Malminiityn toimintakeskus

Uusiniityntie 3, 01350 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 07.10.2019 - 16.05.2020


Hei päivätoiminnan ammattilainen,

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme ja tule kehittämään Suomen parasta päivätoimintaa kanssamme! Malminiityssä työskentelee kanssasi 14 alan ammattilaista. Olemme joustavaa ja iloista porukkaa, joille asiakkaidemme asiat ovat tärkeitä. Tervetuloa osaksi tiimiämme!

Kotona asumisen tuen yksikkö tarjoaa hyvin moninaisen tehtäväkentän. Yksikkö vastaa nimensä mukaan palveluista, joiden tavoitteena on tukea ikäihmisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden kotona selviytymistä. Yksikkö vastaa myös vammaisten ja vanhusten keskitetystä asiakasohjauksesta (asiakasneuvonta, palveluohjaus, palvelutarpeen selvittäminen, sosiaalityö, omaishoidon tuki, vanhusten ja vammaisten liikkumista tukevat palvelut ja kuljetuspalvelut sekä henkilökohtainen apu). Kotona selviytymistä tuetaan kotihoidon tuki- ja peruspalveluin, vammaisten päivätoiminnalla, vanhusten päivätoiminnalla sekä vammaisten työllistymistä tukevien palvelujen avulla. 


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava sosiaali- ja terveysalan tutkinto.

Luemme eduksi: Kokemuksen kehitysvammaisten kanssa työskentelystä ja koska kehitämme toimintaamme, arvostamme myös erityisosaamista, jonka olet saattanut saada harrastusten tai opintojen kautta. Luemme myös eduksi vaihtoehtoisten kommunikaatiovälineiden ja -tapojen osaamisen ja sujuvan käytön.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko, pääsääntöisesti arkityö kello 7-17 välillä


Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies, Nurmela Sanna-Maria
P. 050 312 4510
sanna-maria.nurmela
Tavoitettavissa arkisin kello 9-15

Autio, Jenni
P. 040 649 5040
jenni.autio@vantaa.fi
Tavoitettavissa arkisin kello 8-14

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.