(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja, Kotilo
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2019

Haemme nyt Esperi Koti Kotiloon ohjaajia sekä osa-aikaiseen tuntityöhön, että kokoaikaiseen työhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

Ohjaajan keskeisinä tehtävinä on osallistua päivittäiseen asukkaiden hoitoon ja ohjaukseen, toteuttaa viriketoimintaa, sekä osallistua asukkaiden kuntoutussuunnitelman toteuttamiseen kunkin asukkaan henkilökohtaisten tavoitteiden pohjalta. Lisäksi tilanteesta riippuen vastuualueisiisi saattaa kuulua opiskelijaohjausta. Tehtävä on vastuullinen ja siinä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä huolellista työotetta. 

Edellytämme sinulta sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattitutkintoa, tai vastaavaa toisen asteen tutkintoa, tai muuta soveltuvaa koulutusta (sairaanhoitaja). Sinulla tulisi olla suoritettuna lääkehoidon koulutus sekä hygieniapassi. Eduksi katsomme kokemuksen kehitysvammaisten hoitotyöstä sekä tehostetun palveluasumisen osaamisen. 

Mikäli olet palvelualtis, kehittämismyönteinen ja itseohjautuva työntekijä lähetä meille hakemuksesi, niin voimme tutustua paremmin!

Hakuaika päättyy 10.3.2019. 

Lisätietoja voit kysyä yksikönpäälliköltä Taina Väärälältä, 050 327 2494, taija.vaarala@esperi.fi. 

Esperi on savuton työpaikka.