(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja, Koti Oskuntupa
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

Esperi Koti Oskuntupa on Rovaniemelle joulukuussa 2018 avattu mielenterveyskuntoutujien koti. Lämminhenkinen uusi yksikkömme sijaitsee Saarenkylässä monipuolisten palveluiden äärellä. Esperi Koti Oskuntuvassa on 15 palveluasuntoa ja 15 tukiasuntoa sekä kodinomaiset ruokailu- ja oleskelutilat. Yksikkömme on tarkoitettu asukkaille, jotka tarvitsevat tukea arkeensa ja pärjäävät päiväsaikaan saadun avun turvin. Tavoitteenamme on, että asukkaat saavat valmiuksia itsenäiseen asumiseen ja elämänhallintaan. Monipuolinen kuntouttava toiminta on keskeinen osa arkeamme.

Haemme nyt Oskuntuvalle innokasta ja oma-aloitteista OHJAAJAA osa-aikaiseen tuntityöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoitotyötä, jossa pääpaino on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi. Esperi Koti Oskuntuvalla tehtäviisi kuuluu myös erilaiset kodinaskareet, kuten ruokailuihin liittyvät toiminnot ja yhteisten tilojen siistiminen.

Meille on tärkeää, että arjessa kannustamme toisiamme ja varmistamme, että jokainen tulee kuulluksi. Erityisen yksiköstämme tekee sen kodinomaisuus sekä lämminhenkinen ja rento ilmapiiri. Toivomme kovasti, että löydämme joukkoomme uuden työkaverin.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asukkaiden hyvinvoinnin tukemiseen ja aktiiviseen kuntouttamiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämminhenkistä työotetta
  • aikaisempaa kokemusta mielenterveyskuntoutujien parissa työskentelystä

Eduksi katsomme kyvyn itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä kokemuksen viriketoiminnan järjestämisestä.

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 22.3.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Anu Huhtalo p. 050 471 0029, anu.huhtalo@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.