(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja, Koti Kotilo
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Meidän yksikkömme, Esperi Koti Kotilo, on kodinomainen asumisyksikkö kehitysvammaisille. Tiimiimme kuuluu 8 osaavaa ja suurella sydämellä hoivatyötä tekevää työntekijää. Esperi Koti Kotilossa meille on tärkeää se, että autamme ja kuuntelemme toisiamme. Osallistumme kaikki hoivakodin arjen kehittämiseen ja asukkaidemme toimintakyvyn ylläpitämiseen ja tukemiseen aina esimiehestä keikkalaisiin. Suunnittelemme viikoittain asukkaille myös viriketoimintaa.

Toivomme kovasti, että löytäisimme kesän ajaksi joukkoomme uuden työkaverin ohjaajan tehtävään. Pystymme tarjoamaan sinulle sopimuksen mukaan kolmen tai neljän kuukauden määräaikaisen kesätyön alkaen sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikaista 2-vuorotyötä, niin arkena, kun viikonloppunakin. Syksyllä on tilanteesta riippuen mahdollisuus jatkaa keikkalaisena tai osa-aikaisena tuntityöntekijänä.

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa, tai riittävästi sairaanhoitajan opintoja (2/3)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • reipasta asennetta ja vastuuntuntoisuutta

Eduksi katsomme mielenkiinnon viriketoiminnan ohjaamiseen.

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 30.04.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Taija Väärälä, 050 327 2494, taija.vaarala@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.  

Ehkä sinä tai kaverisi etsii kesätöitä toiselta paikkakunnalta? Katso täältä muut avoimet kesätyöpaikkamme: https://ura.esperi.fi/pages/kesatyo.