Ohjaaja, Koti Kotilo
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Sinä lähihoitaja tai sairaanhoitajaopiskelija! Oletko kesätöitä vailla, ja haluaisit kartuttaa työkokemustasi ammattitaitoisessa työyhteisössä? Haluamme löytää joukkoomme uusia hoiva-alan osaajia, lue siis kesätyömahdollisuuksistamme lisää alta!

Meidän yksikkömme, Esperi Koti Kotilo, on kodinomainen asumisyksikkö kehitysvammaisille. Tiimiimme kuuluu 8 osaavaa ja suurella sydämellä hoivatyötä tekevää työntekijää. Esperi Koti Kotilossa meille on tärkeää se, että autamme ja kuuntelemme toisiamme. Osallistumme kaikki hoivakodin arjen kehittämiseen ja asukkaidemme toimintakyvyn ylläpitämiseen ja tukemiseen aina esimiehestä keikkalaisiin. Suunnittelemme viikoittain asukkaille myös viriketoimintaa.

Toivomme kovasti, että löytäisimme kesän ajaksi joukkoomme uuden työkaverin ohjaajan tehtävään. Pystymme tarjoamaan sinulle sopimuksen mukaan kolmen tai neljän kuukauden määräaikaisen kesätyön alkaen sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikaista 2-vuorotyötä, niin arkena, kun viikonloppunakin. Ymmärrämme kuitenkin, että kesään mahtuu myös muuta, kuin työnteko, joten tuothan rohkeasti esille omat toiveesi työaikojen suhteen. Syksyllä on tilanteesta riippuen mahdollisuus jatkaa keikkalaisena tai osa-aikaisena tuntityöntekijänä.

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa, tai riittävästi sairaanhoitajan opintoja (2/3)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • reipasta asennetta ja vastuuntuntoisuutta

Eduksi katsomme mielenkiinnon viriketoiminnan ohjaamiseen.

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 31.03.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Taija Väärälä, 050 327 2494, taija.vaarala@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.  

Ehkä sinä tai kaverisi etsii kesätöitä toiselta paikkakunnalta? Katso täältä muut avoimet kesätyöpaikkamme: https://ura.esperi.fi/pages/kesatyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1245084
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Veikkola