Ohjaaja, Koti Kiviranta/Arviointi- ja kriisiyksikkö Esko
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2019

Esperi Koti Kiviranta ja Arviointi- ja kriisiyksikkö Esko ovat lastensuojeluyksiköitä. Lastensuojeluyksiköt sijaitsevat samassa rakennuksessa Lahdessa, Ahtialassa. Tiimiimme kuuluu 14 osaavaa lastensuojelun ammattilaista. Lastensuojeluyksiköissä meille on tärkeää se, että autamme ja kuuntelemme toisiamme. Osallistumme kaikki yksiköiden arjen kehittämiseen ja lasten ja nuorten toimintakyvyn ylläpitämiseen ja tukemiseen aina esimiehestä keikkalaisiin. 

Haemme kesän ajaksi joukkoomme uutta työkaveria ohjaajan tehtävään. Tehtäväsi sisältää vastuullista ja monipuolista lastensuojelutyötä, jossa pääpaino on lasten ja nuorten ohjaamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Tarjoamme sinulle kesätyön, jonka aloitusajankohdasta voimme sopia yhdessä. Työ on kokoaikaista 3-vuorotyötä. Ymmärrämme kuitenkin, että kesään mahtuu muutakin kuin työntekoa, joten tuothan rohkeasti esille omat toiveesi työaikojen suhteen.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

  • olet sosiaali- ja/tai terveysalan ammattilainen tai alan opiskelija
  • reipasta asennetta ja vastuuntuntoisuutta

Arvostamme lisäksi voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta, hygieniapassia ja ajokorttia.

Miksi hakea meille?

Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi viimeistään 20.4.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Janne Laaksonen, 050 5638810, janne.laaksonen@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote, Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä.

Ehkä sinä tai kaverisi etsii kesätöitä toiselta paikkakunnalta? Katso täältä muut avoimet kesätyöpaikkamme: https://ura.esperi.fi/pages/kesatyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1252874
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti