(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja, Koti Kalevanrinne
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Esperi Koti Kalevanrinne on 16 asunnon mielenterveyskuntoutujille tarkoitettu tehostetun palveluasumisen yksikkö Riihimäen keskustassa. Kalevanrinne on tarkoitettu kuntoutujille, jotka tarvitsevat jatkuvaa hoitajien apua ja ohjausta suoriutuakseen päivittäisistä toiminnoistaan vuorokauden kaikkina aikoina. Kuntoutuja tarvitsee tukea mm. arjen askareissa, itsensä hoitamisessa, vuorokausirytmin ylläpidossa, lääkehoidossa, sosiaalisten taitojen harjoittelussa ja kaupungilla liikkumisessa. Kaikessa ohjauksessa otetaan huomioon kuntoutussuunnitelman teon yhteydessä esiin tulleet kuntoutujan omat voimavarat, tiedot ja taidot. Tavoitteena on, että kuntoutuja selviytyy paremmin arjesta omia voimavarojaan hyödyntäen.

Haemme nyt Esperi Koti Kalevanrinteelle innokasta ja auttavaista OHJAAJAA osa-aikaiseen tuntityöhön, keikkatyöhön sekä kesälomasijaisuuteen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa (huomioimme haussa myös alan opiskelijat sekä muut sote-alan tutkinnot)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin tukemiseen ja aktiiviseen kuntouttamiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta
  • aikaisempaa työkokemusta mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden parissa

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 25.3.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Samu Brusila, samu.brusila@esperi.fi, puh. 050 4473443.

Esperi on Savuton Työpaikka.