(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja, Koti Hyrkin Puisto
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Esperi Koti Hyrkin Puisto tarjoaa kodinomaista, ympärivuorokautista asumispalvelua ikääntyneille sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kevyempää palveluasumista mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Asiakaspaikkoja Hyrkin Puistossa on 48. Yksikkö toimii kolmessa kerroksessa. 1.kerros tarjoaa palveluasumista mielenterveys- ja päihdekuntoutujille, 2.kerroksessa toimii 19-paikkainen mielenterveys-ja päihdekuntoutujien ryhmäkoti tarjoten ympärivuorokautista palveluasumista ja 3.kerroksessa toimii 21-paikkainen ikäihmisten ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö. Hyrkin Puiston toimintaperiaatteina ovat tasa-arvoisuus, arvokas elämä ja ihmisarvon kunnioittaminen sekä ammatillisuus.

Voit tutustua täällä yksikkömme kuulumisiin.

Haemme nyt Hyrkin Puistoon innokkaita ja auttavaisia OHJAAJIA osa-aikaiseen tuntityöhön määräaikaiseen työsuhteeseen 30.9.2019 asti. Työskentelypaikkana ovat ensisijaisesti mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumisyksiköt. Työ on luonteeltaan  3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa tai sosionomin tutkintoa (huomioimme haussa myös alan opiskelijat)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin tukemiseen ja aktiiviseen kuntouttamiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta
  • aikaisempaa työkokemusta mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden parissa

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 11.3.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Mari-Johanna Ahosmäki, mari-johanna.ahosmaki@esperi.fi, 045 201 6797.

Esperi on Savuton Työpaikka.