(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja, Koti Gröndal
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Esperi Koti Gröndal sijaitsee Espoon Perusmäessä rauhallisella pientaloalueella. Tarjoamme tehostettua palveluasumista mielenterveyskuntoutujille 15-paikkaisessa vasta valmistuneessa hoitokodissamme. Samassa pihapiirissä on rivitalo, jossa on 7 yksiötä palveluasumiseen. Henkilökuntamme on sitoutunutta, pitkäaikaista ja kokenutta. Haluaisimme Sinut täydentämään tiimiämme.

Haemme nyt Esperi Koti Gröndaliin motivoitunutta ja ammattitaitoista OHJAAJAA tarvittaessa töihin kutsuttavaan keikkatyöhön. Tarvitsemme työntekijöitä erityisesti iltavuoroihin. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista kuntouttavaa hoitotyötä ja ohjausta  sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on edistää asukkaiden toimintakykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin tukemiseen ja aktiiviseen kuntouttamiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta
  • aikaisempaa työkokemusta mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden parissa

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään kuntouttavaa hoitotyötä.

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 15.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Jaana Kujala, p. 050 390 9000, jaana.kujala@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka.