(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja, Koti Gröndal
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Esperi Koti Gröndal sijaitsee Espoon Perusmäessä rauhallisella pientaloalueella. Tarjoamme tehostettua palveluasumista mielenterveyskuntoutujille 15- paikkaisessa  vasta valmistuneessa hoitokodissamme. Samassa pihapiirissä on  rivitalo, jossa on 7 yksiötä  palveluasumiseen. Voit tutustua yksikkömme toimintaan täältä. Henkilökuntamme on sitoutunutta, pitkäaikaista ja kokenutta. Haluaisimme sinut täydentämään tiimiämme!

Haemme nyt  Esperi Koti Gröndaliin motivoituneita ja ammattitaitoisia OHJAAJIA  kolmivuorotyöhön kokoaikaiseen ja osa-aikaisiin työsuhteisiin. Työ alkaa heti sopivien  henkilöiden löydyttyä.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista kuntouttavaa hoitotyötä ja ohjausta  sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on edistää asukkaiden toimintakykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin tukemiseen ja aktiiviseen kuntouttamiseen
  • aikaisempaa työkokemusta mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden parissa

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden uusissa tiloissa osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään kuntouttavaa  hoitotyötä.

Jätäthän hakemuksesi linkin kautta viimeistään  10.3.2019

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa Palveluvastaava Jaana Kujala, 050 390 9000, jaana.kujala@esperi.fi. 

Esperi on Savuton Työpaikka.