Ohjaaja, Koti Ahomansikka
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2019

Esperi avaa Espoon Perusmäkeen uuden kehitysvammaisten kodin keväällä 2019. Esperi Koti Ahomansikka tarjoaa ympärivuorokautista autettua asumista ja tukiasumista kehitysvammaisille ja vammaispalvelun asiakkaille. Kodissa on 15 autetun asumisen asukaspaikkaa ja erillisessä ryhmäkodissa on 7 tuetun asumisen asukaspaikkaa. Ympärivuorokautinen autettu asuminen on tarkoitettu pääosin keskivaikeasti ja vaikeasti kehitysvammaisille henkilöille. Tukiasuminen on vuorostaan kevyempi asumisen muoto, joka on tarkoitettu lievästi kehitysvammaisille henkilöille, joiden tuen ja avun tarve on vähäinen.

Haemme nyt Ahomansikkaan innokkaita ja auttavaisia OHJAAJIA kokoaikaisiin vakituisiin työsuhteisiin. Työ on luonteeltaan 2- tai 3-vuorotyötä ja alkaa huhtikuun alkupuolella.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin tukemiseen ja aktiiviseen kuntouttamiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta

Aikaisempi työkokemus vammaisten asiakkaiden parissa on ehdotonta plussaa! Eduksi katsomme myös vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien osaamisen.

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 1.3.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään laatupäällikkö Merja-Irene Tompuri, merja-irene.tompuri@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1226690
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite