(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja, Koivukoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Vantaan kaupunki

Kuriiritie 24, 01510 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 24.01.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Hei olen toimintayksikön esimies Mikaela  ja etsin Koivukotiin tiimini ohjaajaa. Tiimissäni työskentelee 11 ohjaajaa. Tiimini toimii joustavasti, avoimesti ja antaa hyvää perehdytystä uudelle työntekijälle.

Koivukoti tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista sekä tehostettua palveluasumista 14 vakituiselle asukkaalle sekä tilapäis-, ja kriisipaikkoja 1 asukkaalle. Koivukoti tarjoaa apua ja tukea päivittäisiin toimintoihin sekä ohjausta ja hoitoa kaikkina vuorokauden aikoina. Asukastyömme lähtökohtana on asukkaiden tarpeiden sekä toiveiden kokonaisvaltainen huomioiminen ja kunnioittaminen, asukas on itse oman elämänsä asiantuntija. Asukkaiden toiminnallisuutta tuetaan jokaisen asukkaan yksilöllisten voimavarojen mukaisesti. 

Yksilölliset asumispalvelumme ovat monimuotoisia elämänhallintaan liittyviä palveluja, esimerkiksi avustamista päivittäisissä toiminnoissa, kodinhoidossa, ruokailussa, vaatehuollossa sekä henkilökohtaisessa terveydenhuollossa. Asukkaita avustetaan ja ohjataan tarvittaessa myös kodin ulkopuolella ja heidän yksilöllisiä voimavarojaan tuetaan.

Mikäli omaat hyvä vuorovaikutus- ja tiimityötaidot, sinulla on kokemusta kehitysvammatyöstä ja olet kiinnostunut oman työsi kehittämisestä sekä haluat kehittää toimintaamme, on tämä paikka sinua varten.

Tuo meille osaamisesi ja ideasi. Työilmapiiriin panostetaan ja toiminta perustuu laajaan vuorovaikutukseen. Jokaisella on oikeus ja velvollisuus itsensä kehittämiseen. Työkyvystäsi huolehtiminen on yhteinen asiamme. Suurella työnantajalla on paljon mahdollisuuksia. Aloitteellisuuteen kannustetaan ja hyvistä tuloksista palkitaan yksilöitä kuin työyhteisöjäkin.

Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme.  

Haluamme erityisasumisessa toimia edelläkävijöinä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan kokemusta, taitoja ja ideoita sähköisten työvälineiden ja esimerkiksi sosiaalisen median käyttämisestä osana työelämän ja palvelujen kehittämistä.

Voit käydä tutustumassa meihin sosiaalisen median kautta:

• Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaanvanhuus, @munvantaa/Elämää Vantaan palvelutaloissa
• Facebookissa Vantaan vanhusten erityisasuminen, vantaan palvelutalot-asukkaiden näköistä elämää@vantaanpalvelutalot
• Instragramissa @vanhustenvantaa
• Blogissamme http://naururyppyja.blogspot.fi/


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava sosiaali- ja terveysalan tutkinto.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Love lääkeluvan suorittamisen koeajan aikana, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Luemme eduksi: Voimassa olevan lääkeluvan ja kehitysvammatyön osaamisen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2155,43 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, muu, mikä Nimikesuojattavan sosiaalihuollon ammattihenkilön tai terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin rekisteröitymisen.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko Jaksotyö


Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies, Mikaela Backman
P. 050 3145068
Mikaela.Backman@vantaa.fi
Tavoitettavissa:  Arkisin ma-pe klo 8 - 16

Asumispalvelujen esimies/resurssipooli, Terhi Lehtonen
P. 043 8258876
terhi.lehtonen@vantaa.fi
Tavoitettavissa: Arkisin ma-pe klo 8 - 16

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.