(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja, Kivenlahden perheryhmäkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Etsimme Kivenlahden perheryhmäkotiin ohjaajaa vakinaiseen työsuhteeseen.

Kivenlahden perheryhmäkoti on kodinomainen vuonna 1995 perustettu asumisyksikkö ja keskeinen kasvun ja kehityksen ympäristö 13-17 -vuotiaille maahanmuuttajanuorille.

Perheryhmäkodissa asuu ilman huoltajaa maahan saapuneita turvapaikanhakijataustaisia nuoria, jotka ovat saaneet Suomesta oleskeluluvan ja kuntapaikan Espoosta.

Perheryhmäkodin työyhteisö on monikulttuurinen ja työntekijät ovat sosiaalialan korkeakoulutuksen saaneita.

Perheryhmäkodin ydintoimintaa on lasten ja nuorten kasvun, kehityksen ja kuntoutumisen, koulutuksen ja kotoutumisen tukeminen. Nuoret asuvat perheryhmäkodissa, kunnes täyttävät 18-vuotta tai kunnes perheenyhdistäminen toteutuu.

Perheryhmäkodissa työskentelee vastaava ohjaaja ja 9 ohjaajaa. Lisäksi henkilökuntaan kuuluvat johtava sosiaalityöntekijä, sosiaalityöntekijä ja palveluesimies.

Eduksesi luemme ajokortin, lääkkeenantoluvan (Love-Lop) ja hygieniapassin. Mikäli sinulla ei ole lääkkeenantolupaa, tulee se suorittaa koeajan puitteissa.

Tarjoamme sinulle mielekkään ja palkitsevan työn, jossa voit jatkuvasti kehittää osaamistasi, innostuvan ja innostavan työyhteisön sekä näköalapaikan globaalin Suomen kehittymiseen.

Työpaikan nimi: Kivenlahden perheryhmäkoti

Työaika: 38 h 45 min /viikko, kolmivuorotyö

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Edellytämme työkokemusta maahanmuuttajatyöstä tai lasten ja nuorten kanssa työskentelystä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme työkokemusta verkostotyöskentelystä, suunnitelmallisesta kasvatus- ja hoitotyöstä, moniammatillisesta työstä, maahanmuuttaja- ja lastensuojelutyöstä, kuntouttavaa ja itsenäistä työotetta sekä kokemusta tiimityöstä.