Ohjaaja / Kissanmaan perhetukikeskus
Tampereen kaupunki, Kissanmaa nuorten päivystysosasto 2

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2021

Kissanmaan perhetukikeskus tarjoaa lastensuojelun lyhytaikaisia laitospalveluja.
Nuorten osastoilla tarjotaan 12 - 17 -vuotiaille lyhytkestoista osastohoitoa. Nuorten osastolla 1 on seitsemän asiakaspaikkaa, Nuorten osastolla 2 on kuusi asiakaspaikkaa ja Nuorten osastolla 3 on viisi asiakaspaikkaa (yhteensä 18 paikkaa). Osastoilla työskentelee moniammatillinen henkilöstö.

Haemme ohjaaja vakituiseen toimeen 1.11.2021 alkaen. Ohjaajan tehtävä sijoittuu Nuorten osasto 2:lle.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sosionomi tai muu soveltuva amk-tutkinto. Tehtävä on vaativaa asiakastyötä, jossa edellytetään toimialaa koskevaa lainsäädännön tuntemusta. Tehtävässä vaaditaan hygieniapassi.

Eduksi katsotaan kokemus mielenterveys-, päihde- ja lastensuojelutyöstä sekä verkosto- ja perhetyöstä.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun henkilön tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antavat vastaava ohjaaja Päivi Rupponen, p. 050 517 7081 ja perhetukikeskuksen johtaja Miia Nippala, p. 040 800 7665.

Hakuaika päättyy 26.10.2021.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista, puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat vastaava ohjaaja Päivi Rupponen, p. 050 517 7081 ja perhetukikeskuksen johtaja Miia Nippala, p. 040 800 7665.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot