(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja / Kissanmaa nuorten päivystysosasto
Tampereen kaupunki, Lastensuojelu, Kissanmaa nuorten päivystysosasto 2

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Kissanmaan nuorten osastoilla tarjotaan 12 - 17 -vuotiaille lyhytkestoista osastohoitoa. Nuorten osastolla 1 on seitsemän asiakaspaikkaa, Nuorten osastolla 2 on kuusi asiakaspaikkaa ja Nuorten osastolla 3 on viisi asiakaspaikkaa (yhteensä 18 paikkaa). Osastoilla työskentelee moniammatillinen henkilöstö. Jokaisella nuorella on osastolla hoitotiimi, johon kuuluu ohjaajia ja sairaanhoitaja. Hoitotiimi vastaa pääasiallisesti nuoren asioista ja työskentelystä perheen kanssa.

Haemme ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Kissanmaan nuorten päivystysosastolle.

Ohjaajan pääasiallinen työtehtävä sisältää vaativaa vuorovaikutus-, arviointi- ja hoitotyötä yksikköön sijoitettujen lasten, heidän perheidensä ja verkostojen kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sosionomi. Eduksi katsotaan kokemus mielenterveys-, päihde-, ja lastensuojelutöistä sekä verkosto-, ja perhetyöstä. Tehtävä on vaativaa asikastyötä jossa edellytetään toimialaa koskevaa lainsäädännön tuntemusta.

Ennen toimen vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Lisäksi tehtävässä vaaditaan hygieniapassi.

Lisätietoja tehtävästä antavat vastaava ohjaaja Päivi Rupponen paivi.rupponen@tampere.fi 0505177081 tai vs. perhetukikeskuksen johtaja Miia Nippala miia.nippala@tampere.fi 0408007665

Hakuaika päättyy 26.2.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat vastaava ohjaaja Päivi Rupponen paivi.rupponen@tampere.fi 0505177081 tai vs. perhetukikeskuksen johtaja Miia Nippala miia.nippala@tampere.fi 0408007665