Ohjaaja kesätyöhön, Hoitokoti Kotipesä
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2019

Oletko kesätöitä vailla oleva Lähihoitaja, Sairaanhoitaja, Sosionomi tai alan opiskelija? Etsimme joukkoomme hoiva-alan osaajia, lue siis kesätyömahdollisuuksistamme alta!

Hoitokoti Kotipesä tarjoaa tehostettua palveluasumista 15 kehitysvammaiselle asukkaalle ja lisäksi meillä on 3 tukiasuntoa. Työtiimiimme kuuluu 12 osaavaa ohjaus- ja hoiva-alan ammattilaista. Kotipesässä meille on tärkeää se, että autamme ja kuuntelemme toisiamme. Osallistumme kaikki Kotipesän arjen kehittämiseen ja asukkaidemme toimintakyvyn ylläpitämiseen ja tukemiseen aina esimiehestä keikkalaisiin. Toiminnan suunnittelu yhdessä asiakkaiden yksilölliset tarpeet huomioiden on toimintamme lähtökohta.

Haemme kesän ajaksi joukkoomme kolmea uutta työkaveria ohjaajan tehtäviin. Tehtäväsi sisältää vastuullista ja monipuolista ohjaus-, hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Tarjoamme sinulle kolmen kuukauden määräaikaisen kesätyön mukavassa työporukassa ja lämminhenkisessä asukasyhteisössä. Työn aloitusajankohdasta voimme sopia yhdessä. Työ on kokoaikaista 3-vuorotyötä. Ymmärrämme kuitenkin, että kesään mahtuu muutakin kuin työntekoa, joten tuothan rohkeasti esille omat toiveesi työaikojen suhteen.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

  • lähihoitajan/sairaanhoitajan/sosionomin tutkintoa tai riittävästi suoritettuja opintoja (2/3)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • reipasta asennetta ja vastuuntuntoisuutta
  • kokonaisvaltaista työotetta

Arvostamme lisäksi viriketoiminnan osaamista ja laulutaitokin on pelkkää plussaa, mutta ei suinkaan pakollinen.  

Miksi hakea meille?

Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.3.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaista torstaihin yksikönpäällikkö Riikka Heikkonen, 050-461 7452, riikka.heikkonen@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.  

Ehkä sinä tai kaverisi etsii kesätöitä toiselta paikkakunnalta? Katso täältä muut avoimet kesätyöpaikkamme: https://ura.esperi.fi/pages/kesatyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1237176
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pieksämäki