(Poistunut julkaisusta)

Ohjaaja, kesätyö
KVPS Tukena Oy, Tukena Citytulppaani, Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

HALUATKO OLLA MUKANA EDISTÄMÄSSÄ HYVÄÄ ELÄMÄÄ? TULE MEILLE HYVÄN ELÄMÄN MAHDOLLISTAJAKSI

Haemme Tukena Citytulppaaniin 3 OHJAAJAA (HOITAJA) vuosilomasijaisuuksiin määräaikaisiin työsuhteesiin 1.5.-30.9.2021 väliselle ajalle.

Tukena Citytulppaani tarjoaa lyhytaikaista asumispalvelua eri ikäisille kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville henkilöille huoltajan levon tai loman vuoksi. Tärkeimpänä tehtävänä meillä on asiakkaidemme hyvä elämä - otamme kaikessa tekemisessä huomioon asukkaiden toiveet ja tarpeet.


Meillä voit tehdä työsi hyvin. Voit käyttää vahvuuksiasi, kehittää osaamistasi ja kehittyä kehitysvamma-alan osaajaksi. Sinun ei tarvitse vielä olla alan konkari - autamme sinua onnistumaan työssäsi. Tule mukaan tekemään työtä, jossa yhdistyvät ilo ja merkityksellisyys. Tukena on savuton työpaikka.

Lisätietoja Tukenasta löytyy täältä: https://urly.fi/1A54.

Ohjaajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (esim. lähihoitaja) tai muuta vastaavaa tutkintoa. Lisäksi edellytämme soveltuvuutta asiakaspalvelutyöhön ja riittävää työkokemusta. Myös alan opiskelijat huomioidaan.

Terveyden- ja sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki- tai Suosikki -rekisteriin. Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen. Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) annetun lain mukaisesti.

Arvostamme sosiaalialan työkokemusta sekä asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta. Lisäksi katsomme eduksi työsuhteen alkaessa voimassa olevan EA 1 - kurssitodistuksen ja hygieniapassin.

Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus: 0 - 1 vuotta
Työaika: jaksotyö (3-vuorotyö)

Hakemukset ja CV (ei todistusjäljennöksiä) 1.3.2021 mennessä sähköpostilla  raili.koivukangas@tukena.fi tai postitse Tukena Citytulppaani, Raili Koivukangas, Ränkitie 5, 00750 Helsinki