Ohjaaja, kesätyö
KVPS Tukena Oy, Tukena Katariina, Turku

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

HALUATKO OLLA MUKANA EDISTÄMÄSSÄ HYVÄÄ ELÄMÄÄ? TULE MEILLE HYVÄN ELÄMÄN MAHDOLLISTAJAKSI

Haemme Tukena Katariinaan eripituisiin sijaisuuksiin 1-4 ohjaajaa (lähihoitajaa) kesätöihin
Työt ajoittuvat toukokuun alusta syyskuun lopulle.

Tukena Katariina tarjoaa 17 kehitysvammaiselle aikuiselle ympärivuorokautista asumispalvelua kunkin asukkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Meillä on 9 asukkaan Katariina ja 5 autisminkirjon henkilön Ryhmäkoti. Asukkaamme käyvät työ- ja päivätoiminnassa ja kulkevat paljon myös omien vapaa-ajan avustajiensa kanssa. Kesällä teemme retkiä isommilla ja pienemmillä porukoilla jokirannasta eläintarhaan.

Tärkeimpänä tehtävänä meillä on asiakkaidemme hyvä elämä - otamme kaikessa tekemisessä huomioon asukkaiden toiveet ja tarpeet. Katariinassa tehdään työtä suurella ammattitaidolla ja joukkomme on hyvin motivoitunutta. Arvostamme positiivista elämänasennetta, oma-aloitteisuutta ja luovuutta toimia äkkiäkin muuttuvissa tilanteissa.

Meillä voit tehdä työsi hyvin. Voit käyttää vahvuuksiasi, kehittää osaamistasi ja kehittyä kehitysvamma-alan osaajaksi. Sinun ei tarvitse vielä olla alan konkari - autamme sinua onnistumaan työssäsi. Tule mukaan tekemään työtä, jossa yhdistyvät ilo ja merkityksellisyys. Tukenasi sinulla on 16 osaavaa työkaveria. Tukena on savuton työpaikka.

Lisätietoja Tukenasta löytyy täältä: https://urly.fi/1A54.

Ohjaajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (esim. lähihoitaja) tai muuta vastaavaa tutkintoa. Lisäksi edellytämme soveltuvuutta asiakaspalvelutyöhön ja riittävää työkokemusta. 

Terveyden- ja sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki- tai Suosikki -rekisteriin. Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen.

Arvostamme sosiaalialan työkokemusta sekä asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta. Lisäksi katsomme eduksi työsuhteen alkaessa voimassa olevan EA 1 - kurssitodistuksen ja hygieniapassin.

Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus: 0 - 1 vuotta
Työaika: jaksotyö (3-vuorotyö)

Hakemukset ja CV (ei todistusjäljennöksiä) 14.3.2021 mennessä sähköpostilla katja.tolvanen@tukena.fi 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1425810
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sijainti: Turku
  • Lisätietoja antaa: Palveluyksikön johtaja Katja Tolvanen puh. 040 4835 132 (arkisin klo 8-15), katja.tolvanen@tukena.fi