Ohjaaja, kesätyö
KVPS Tukena Oy, Tukena Sointula, Valkeakoski

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

HALUATKO OLLA MUKANA EDISTÄMÄSSÄ HYVÄÄ ELÄMÄÄ? TULE MEILLE HYVÄN ELÄMÄN MAHDOLLISTAJAKSI

Haemme Tukena Sointulaan OHJAAJIA kesätöihin.​
Työt ajoittuvat toukokuun alusta syyskuun lopulle.

Tukena Sointula tarjoaa 15 kehitysvammaiselle aikuiselle ympärivuorokautista asumispalvelua kunkin asukkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Sointulassa tehdään työtä suurella ammattitaidolla ja joukkomme on hyvin motivoitunutta. Tärkeimpänä tehtävänä meillä on asiakkaidemme hyvä elämä - otamme kaikessa tekemisessä huomioon asukkaiden toiveet ja tarpeet.

Meillä voit tehdä työsi hyvin. Voit käyttää vahvuuksiasi, kehittää osaamistasi ja kehittyä kehitysvamma-alan osaajaksi. Sinun ei tarvitse vielä olla alan konkari - autamme sinua onnistumaan työssäsi. Tule mukaan tekemään työtä, jossa yhdistyvät ilo ja merkityksellisyys. Tukenasi sinulla on 17 osaavaa työkaveria. Tukena on savuton työpaikka.

Lisätietoja Tukenasta löytyy täältä: https://urly.fi/1A54.

Ohjaajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (esim. lähihoitaja) tai muuta vastaavaa tutkintoa. Lisäksi edellytämme soveltuvuutta asiakaspalvelutyöhön ja riittävää työkokemusta. Sijaisuuksiin huomioimme myös alan opiskelijat.

Terveyden- ja sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki- tai Suosikki -rekisteriin. Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen.

Arvostamme sosiaalialan työkokemusta sekä asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta. Lisäksi katsomme eduksi työsuhteen alkaessa voimassa olevan EA 1 - kurssitodistuksen ja hygieniapassin.

Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus: 0 - 1 vuotta
Työaika: jaksotyö (3-vuorotyö)

Hakemukset ja CV (ei todistusjäljennöksiä) 28.2.2021 mennessä sähköpostilla  marjaliisa.wallenius@tukena.fi tai postitse Tukena Sointula, Marjaliisa Wallenius, Innalankuja 3, 37600 Valkeakoski

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1424761
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sijainti: Valkeakoski
  • Lisätietoja antaa: Palveluyksikön johtaja Marjaliisa Wallenius p. 040 6279383 (arkisin klo 9-15), marjaliisa.wallenius@tukena.fi