Ohjaaja, kesätyö
KVPS Tukena Oy, Tukena Koivula, Turku

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2021

HALUATKO OLLA MUKANA EDISTÄMÄSSÄ HYVÄÄ ELÄMÄÄ? TULE MEILLE HYVÄN ELÄMÄN MAHDOLLISTAJAKSI

Haemme Tukena Koivulaan 2 (kahta) OHJAAJAA kesälomakaudelle (toukokuu-syyskuu) määräaikaisiin työsuhteisiin.

Tukena Koivula tarjoaa asunnon sekä siihen liittyvän avun ja tuen 15 kehitysvammaiselle henkilölle. Olemme avoin, aktiivinen sekä sosiaalinen yhteisö. Arvostamme huumoria, oma-aloitteisuutta sekä taitoja toimia monenlaisissa nopeastikin vaihtuvissa vuorovaikutustilanteissa.

Asiakkaamme käyvät työtoiminnassa sekä harrastuksissa. Koivulan pihapiirissä on suihkulähde pihakeinuineen ja kaksi palveluasumisen rivitaloa, joissa asuu kuusi asiakastamme. Päärakennus on koti yhdeksälle tehostetun palveluasumisen asiakkaallemme. Päärakennuksen yläkerrassa on yhteinen keittiöolohuonetila ja alakerrassa vapaassa käytössä oleva harrastetila. Kaikki tilamme ovat esteettömiä.

Tärkeimpänä tehtävänä meillä on asiakkaidemme hyvä elämä - otamme kaikessa tekemisessä huomioon asukkaiden toiveet ja tarpeet. Meillä voit tehdä työsi hyvin. Voit käyttää vahvuuksiasi, kehittää osaamistasi ja kehittyä kehitysvamma-alan osaajaksi. Sinun ei tarvitse vielä olla alan konkari - autamme sinua onnistumaan työssäsi. Tule mukaan tekemään työtä, jossa yhdistyvät ilo ja merkityksellisyys.

Tarjoamme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia ja valtakunnallisten verkostojemme kautta näköalapaikan kehitysvamma-alalla. KVPS Tukena Oy on Yhteiskunnallinen Yritys ja Savuton Työpaikka. Lisätietoja Tukenasta löytyy täältä: https://urly.fi/1A54.

Ohjaajalta edellytämme tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (esim. lähihoitaja, sairaanhoitaja) tai muuta vastaavaa tutkintoa. Lisäksi edellytämme soveltuvuutta asiakaspalvelutyöhön ja riittävää työkokemusta. Huomioimme haussa myös alan opiskelijat.

Terveyden- ja sosiaalihuollon ammattihenkilöiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki- tai Suosikki -rekisteriin. Rokotussuojan tulee olla tartuntatautilain mukainen.

Arvostamme sosiaalialan työkokemusta sekä asiakkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa ja kehittävää työotetta. Lisäksi katsomme eduksi työsuhteen alkaessa voimassa olevan EA 1 - kurssitodistuksen ja hygieniapassin.

Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus: 0-1 vuotta
Työaika: jaksotyö (3-vuorotyö)

Työ alkaa: sopimuksen mukaan

Hakemukset ja CV (ei todistusjäljennöksiä) 28.2.2021 mennessä sähköpostilla: timo.kiukainen@tukena.fi tai postitse Tukena Koivula, Timo Kiukainen, Islanninkatu 4, 20740 Turku

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1419348
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sijainti: Turku
  • Lisätietoja antaa: Palveluyksikön johtaja Timo Kiukainen, puh. 040 678 9304 (arkisin klo 9 - 15), timo.kiukainen@tukena.fi